Saznajte što horoskop za vikend od 11. do 13. kolovoza 2023. donosi vašem znaku!

Ovan
Planirajte spontane izlete s prijateljima ili voljenom osobom. Bit ćete puni energije pa iskoristite priliku da se povežete s novim ljudima.

Bik
Prepustite se uživanju u dobrom jelu i opuštajućim aktivnostima kod kuće. Slobodno se razmazite i ne osjećajte krivicu zbog toga!

Blizanci
Ovaj vikend donosi vam priliku za razgovor i povezivanje s bliskim osobama. Organizirajte piknik ili druženje na otvorenom kako biste razmijenili ideje i iskustva.

Rak
Vikend je idealan za relaksaciju i brigu o sebi. Duboko se potrudite stvoriti udobno okruženje kod kuće. To će vam pomoći da se osjećate sigurno i zadovoljno.

Lav
Ovaj vikend donosi vam priliku da zablistate! Sudjelujte u društvenim događanjima ili se upustite u kreativne projekte. Vaša karizma će biti posebno naglašena.

Djevica
Vikend je vrijeme da se posvetite organizaciji i rješavanju nekih nagomilanih zadataka. Osjećat ćete se ispunjeno kad vidite što ste sve postigli.

Vaga
Uživajte u druženju s prijateljima, ali si ne zaboravite priuštiti trenutke tišine i opuštanja.

Škorpion
Vikend je idealan za istraživanje novih interesa i hobija. Slobodno se upustite u nešto što vas intrigira. Također, ovo je dobro vrijeme za duboke razgovore s bliskim osobama.

Strijelac
Ovaj vikend potražite avanture na otvorenom. Aktivnosti poput planinarenja, biciklizma ili istraživanja prirode osvježit će vaš um i dušu.

Jarac
Fokusirajte se na svoje ciljeve i ambicije ovog vikenda. Rad na vašem profesionalnom napretku bit će nagrađen. Također, ne zaboravite si priuštiti malo vremena za opuštanje.

Vodenjak
Vikend je idealan za povezivanje s različitim ljudima i razmjenu ideja. Organizirajte neformalno druženje ili sudjelujte u grupnim aktivnostima koje vas inspiriraju.

Ribe
Vikend je vrijeme za introspekciju i duhovnu obnovu. Meditacija, umjetnost ili samo mirne šetnje uz vodu pomoći će vam da se osjećate uravnoteženo i smireno.