Saznajte što horoskop za vikend od 25. do 27. kolovoza 2023. donosi vašem znaku!

Ovan
Vikend vam donosi priliku da se posvetite svojim strastima i hobijima. Pustite mašti na volju i istražite nove načine izražavanja kreativnosti. Odlučite se za zabavne aktivnosti na otvorenom s prijateljima. 

Bik
Opustite se i posvetite vrijeme obitelji i bliskim prijateljima ovog vikenda. Uživajte u udobnosti svog doma, pripremite omiljene obroke i provedite dan s voljenima. To će vam pomoći da se osjećate obnovljeno i povezano.

Blizanci
Vikend je idealno vrijeme za povezivanje s ljudima. Organizirajte neformalno okupljanje ili izlet s prijateljima kako biste se opustili i uživali u razmjeni ideja i priča.

Rak
Ovaj vikend fokusirajte se na svoju emocionalnu dobrobit. Pronađite mirna mjesta gdje možete reflektirati i osjetiti unutarnji mir. Aktivnosti poput šetnje uz vodu ili čitanja omiljene knjige mogu vam pomoći da se osjećate smireno.

Lav
Vikend vam donosi priliku da zablistate u društvu. Bilo da planirate izlazak s prijateljima ili sudjelovanje u događanjima, vaša karizma će zasjati. Povedite se za svojim interesima i dozvolite da vas zabava nadahne.

Djevica
Ovaj vikend usmjerite se na praktične zadatke i organizaciju. Čišćenje prostora ili sređivanje financija mogu vam pružiti osjećaj postignuća. Nakon toga, opustite se uz omiljeni film ili knjigu.

Vaga
Povedite partnera, obitelj ili prijatelje na izlet ili uživajte u pikniku na otvorenom. No, ne zaboravite na trenutke samoće za refleksiju.

Škorpion
Razmislite o svojim ciljevima i ambicijama te planirajte korake koje trebate poduzeti kako biste ih ostvarili. Meditacija ili introspekcija mogu vam pomoći da pronađete smjer.

Strijelac
Ovaj vikend otvorite se za nova iskustva i avanture. Razmislite o putovanju ili istraživanju nečeg novog u svom gradu. Oslobodite se rutine i pustite svoju znatiželju da vas vodi.

Jarac
Vikend je vrijeme za uspostavljanje ravnoteže između radnih obaveza i opuštanja. Napravite popis prioriteta za nadolazeći tjedan, ali istovremeno si osigurajte dovoljno vremena za odmor i opuštanje.

Vodenjak
Organizirajte susret s prijateljima ili se pridružite nekom društvenom događanju gdje ćete imati priliku izmijeniti ideje i provesti kvalitetno vrijeme.

Ribe
Ovaj vikend posvetite sebi i svojoj duhovnoj dobrobiti. Meditirajte, šetajte prirodom ili se posvetite umjetnosti. Ovo je vrijeme za regeneraciju i prikupljanje energije za buduće izazove.