Početak sezone Vage uvijek je povoljan trenutak jer je usklađen s rujanskim ekvinocijem, a ekvinocij predstavlja promjenu u protoku energija. Kada započnemo sezonu Vage, osjetit ćemo da se na neki način u našim životima odražava prekretnica. Osjećaj promjene i pomaka bit će pojačan pomrčinom Sunca koja pada 14. listopada, a to je vjerojatno najznačajniji događaj u sezoni Vage i djeluje kao portal za nove početke. Prije pomrčine Sunca imamo pun Mjesec u znaku Ovna 29. rujna, a on predstavlja idealno vrijeme za manifestacije.

Energija Vage nas vodi da pronađemo ravnotežu; suradnja umjesto kompromisa uz poštivanje svijeta oko nas. Rad s ovim temama pomaže nam da ostanemo usredotočeni u svakodnevici, piše Forever Conscious.

Ovan
Vladavina Vage donosi harmoniju i balans u životu. Sada je vrijeme da se usmjerite na svoje odnose i pokušate bolje razumjeti druge ljude. Budite strpljivi i prilagodljivi kako biste postigli sklad u svim aspektima života. Dosad ste često previše vremena posvećivali poslu i radnim zadacima, ali pokušajte veću pažnju posvećivati najbližima i obitelji. Zbog previše posla bili biste umorni i iscrpljeni, a upravo nas pažnja bližih potiče da radimo na sebi i brinemo za sebe. 

Bik
Ova sezona donijet će priliku za financijski balans. Vrijeme je da se pozabavite svojim financijskim planovima i ulaganjima. Također, budite otvoreni za ljubavne izazove i ne zaboravite pokazati svoju osjećajnu stranu partneru, a stabilnost i strpljenje iskoristite kako biste ostvarili bolji odnos.

Blizanci
Ova vladavina Vage naglašava komunikaciju i odnose. Vaša riječ postaje vaša moć pa je važno komunicirati jasno i sa suosjećanjem. Otvorite se za nove ideje i budite spremni na kompromis kako biste održali harmoniju u svim svojim odnosima. Putovanja i nova iskustva također će vam donijeti radost.

Rak
Vladavina Vage donosi Rakovima emocionalni balans. Sada je vrijeme da se usredotočite na svoje unutarnje potrebe i emocionalno ispunjenje. Pazite na obiteljske odnose i potrudite se pružiti podršku svojim najbližima. Ovo je povoljno vrijeme za uređenje doma i stvaranje ugodnog okruženja.

Lav
Bit će prisutan naglasak na društvenom životu i karijeri. Svoj šarm i liderstvo možete iskoristiti kako biste postigli profesionalni uspjeh. Također, budite pažljivi prema svojim prijateljima i pokažite im svoju podršku. Ovo je vrijeme kada možete ostvariti ravnotežu između poslovnog uspjeha i osobnih odnosa.

Djevica
Za Djevice, vladavina Vage naglašava brigu za zdravlje i osobni rast. Sada je vrijeme da se posvetite svojoj dobrobiti i tijelu. Razmotrite svoje prehrambene navike i tjelesnu aktivnost. Također, otvorite se za nove učenje i duhovni razvoj. Balans između posla i zdravlja ključan je za vašu sreću.

Vaga
Vagama vladavina vlastitog znaka donosi dodatnu snagu i samopouzdanje. Sada je vrijeme da istaknete svoje potrebe i želje te da postavite jasne ciljeve. Budite pažljivi prema svojim odnosima, ali nemojte zaboraviti na sebe. Prakticirajte samoprepuštanje i radite na očuvanju ravnoteže između posla i odmora.

Škorpion
Vladavina Vage potiče Škorpione na dublje razmišljanje i introspekciju. Sada je vrijeme za istraživanje svojih unutarnjih demona i suočavanje s prošlim traumama. Naučite se osloboditi negativnih emocija kako biste postigli emocionalnu ravnotežu. Također, budite otvoreni za dublje odnose i intimnost.

Strijelac
Bit će naglašene vaše društvene veze i putovanja. Otvorite se za nova prijateljstva i avanture. Također, radite na svojoj diplomaciji i sposobnosti postizanja kompromisa kako biste održali mir u svojim odnosima. Putovanja će vam donijeti inspiraciju i nove perspektive.

Jarac
Vladavina Vage donosi Jarčevima priliku za poslovni uspjeh i financijsku stabilnost. Sada je vrijeme da postavite ambiciozne ciljeve i radite na njihovom ostvarenju. Pazite na svoje financije i ulaganja. Također, budite pažljivi prema svojoj obitelji i partneru kako biste održali ravnotežu između posla i privatnog života.

Vodenjak
Za Vodenjake, vladavina Vage potiče kreativnost i društvenu pravdu. Svoju inventivnost možete iskoristiti kako biste rješavali društvene probleme i promicali pozitivne promjene. Budite otvoreni za nove ideje i suradnju s različitim ljudima. Također, nemojte zaboraviti brinuti o zdravlju - trebali biste uvesti prakticiranje fizičke aktivnosti u svakodnevicu.

Ribe
Za Ribe, vladavina Vage donosi dodatnu dozu osjetljivosti i intuicije. Vaša empatija će biti naglašena, što će vam pomoći da dublje razumijete potrebe drugih ljudi. Ovo je vrijeme kada biste trebali nastaviti raditi na svom duhovnom rastu i meditaciji. Pripazite na to da ne budete previše popustljivi u svojim odnosima i naučite postaviti svoje granice. Također, budite kreativni i izrazite svoju umjetničku stranu, jer će vam to donijeti unutarnji mir i ispunjenje.