Ako se vratimo u mislima u ožujak 2023., prisjetit ćemo se snažnog mladog Mjeseca u znaku Ovna, nakon kojeg je uslijedila pomrčina Sunca u znaku Ovna u travnju. Namjere postavljene u to vrijeme sada će vjerojatno biti u punom cvatu pod ovim punim Mjesecom u znaku Ovna.

Prisjetite se onoga što vam je bilo važno ili na umu u ožujku i travnju ove godine, pada li vam nešto na pamet? Osjećate li da ste sada napravili puni krug?

Ako vam ništa ne pobudi pamćenje, znajte da još uvijek možete koristiti kreativne vibracije punog Mjeseca u znaku Ovna da svoje kreacije objavite svijetu.

Kreativna magija Mjeseca u znaku Ovna
Pun Mjesec u Ovnu ima fantastičan potencijal da naše ideje prenesemo iz uma u fizički oblik. Postoji poduzetnički tok koji dolazi kada je energija Ovna jaka, pa je iskoristite u svoju korist.

Energija pod punim Mjesecom u znaku Ovna također je vatrena i svojeglava, a potiče nas da budemo hrabri i odvažni. Možemo osjetiti porast samopouzdanja i spremnost da preuzmemo veće rizike kako bismo dobili ishod koji želimo.

Ako bi vašem životu trebalo malo više samopouzdanja, malo više kretanja i malo više strasti, puni Mjesec u znaku Ovna bit će na vašoj strani!

Naravno, postoji i druga strana ove energije, jer ponekad kada je vatrena energija jaka možemo biti skloni ljutnji, ispadima, agresiji i frustracijama.

Ciklus pomrčine u Ovnu
Naše emocije također mogu biti pojačane pod ovim punim Mjesecom jer nam se približava sezona pomrčina. Pomrčine su obično vrlo transformativne i donose promjene u naše živote. Te promjene mogu biti vanjske, ali i privatne, unutarnje.

Ovan će vladati energijama ciklusa pomrčine 2024., tako da je ovo naš posljednji redoviti pun Mjesec u Ovnu do 2025. Sljedeći mjesečevi ciklusi u Ovnu bit će pomrčine.

Pun Mjesec u Ovnu i Kiron, ranjeni iscjelitelj
Kiron, asteroid poznat kao ranjeni iscjelitelj, aktivan je pod ovim punim Mjesecom, lebdeći blizu njega. Kiron nas vodi da u svojim ranama pronađemo snagu, a ne tugu. Dok je tuga često povezana s našim ranama, Kiron nas uči da iz njih može proizaći nova snaga i mudrost.
Kiron nam također omogućuje da iskoristimo darove iscjeljivanja, suosjećanja i intuicije.

Osjetit ćemo ovu energiju kako nas ohrabruje pod punim Mjesecom u znaku Ovna. Spoznat ćemo da nas naša tuga ne mora izjedati, već nas umjesto toga može osnažiti. Dug je i jedinstven put do tamo, ali Kiron će biti uz nas.

Sažetak punog Mjeseca u Ovnu
Puni Mjeseci imaju način da nam osvijetle stvari, a kako pun Mjesec u znaku Ovna osvjetljava kraj mjeseca, mogli bismo se početi osjećati kao da vidimo kraj godine na vidiku – što može djelovati neodoljivo i umirujuće!

Uz pomrčine iza ugla, moglo bi vam pomoći da imate neki osjećaj stabilnosti u svom životu. To ne mora biti ništa veliko ili veličanstveno, ali stvaranje rutine za sebe, postavljanje granica i unošenje ljepote i umjetnosti u život stvari su koje mogu pomoći. Mi smo kreatori vlastitoga Svemira!

Izvor: Forever Conscious