U nastavku ćete pronaći brz i jednostavan vizualni test osobnosti koji je posebno osmišljen kako bi vam pomogao otkriti koji bi mogao biti vaš skriveni talent.

Test osobnosti funkcionira ovako: pogledajte sliku optičke iluzije u nastavku i obratite pozornost na prvu stvar koju na njoj vidite.

test osobnosti
PRINTSCREEN/YOURTANGO 

1. Ako ste prvo vidjeli santu leda…
Vi ste prirodno nadareni za matematiku; jednostavno obožavate brojeve i računanje. Logika i red važni su vam za sretan život, a po prirodi ste vrlo praktična osoba - svoje matematičko znanje primjenjujete u praktične svrhe, kao što je rješavanje problema u svakodnevnom životu, financijsko planiranje, analiza podataka i slično.

2. Ako ste prvo vidjeli sladoled…
Kreativnost je vaša najizraženija osobina. Prirodno vam idu sve aktivnosti koje uključuju kreativni rad pa tako uživate u slikanju ili dekoriranju. Prijatelji vas često ispituju za savjete kako urediti neki dio prostora jer imate oko za detalje. Ističete se svojom inovativnošću, maštovitošću i sposobnošću razmišljanja izvan ustaljenih okvira

3. Ako ste prvo vidjeli kitove…
Ako imate talent za pisanu riječ, pokazujete izuzetnu vještinu, maštovitost i sposobnost izražavanja misli, osjećaja i ideja putem pisanja. Obožavate smišljati čestitke za rođendane ili poruke za drage ljude, a drugi smatraju da ste izuzetno opažljivi i primjećujete nijanse u svakodnevnom životu koje ostalima mogu promaknuti.

Izvor: Your Tango