Dnevni horoskop za 25. rujna 2023. godine!


Ovan
Ovo bi mogao biti turbulentan dan, problemi s novcem i karijerom danas će remetiti vaš mir. Doza natjecanja dodatno će začiniti rutinske aktivnosti, stoga je savjet da bez odlaganja slijedite nove ideje.

Bik
Pokušajte pronaći ravnotežu između promicanja vlastitih interesa i brige o poslovima svojih prijatelja. Budite strpljivi i razumni.

Blizanci
Dinamični planetarni aspekti omogućuju vam da mnoge stvari danas okrenete u svoju korist. To se posebno odnosi na odnose s kolegama ili neke poslovne pothvate.

Rak
U zraku se osjeća velika napetost, a članovi obitelji i prijatelji mogu biti svađalački raspoloženi. Na vama je da situaciju pretvorite u sklad predlažući pozitivne alternative.

Lav
Organizacija će biti ključna za uspjeh danas. Napravite popis prioriteta i pristupite svojim zadacima s disciplinom i preciznošću.

Djevica
Poznanici će tražiti vašu podršku, ali nemojte se miješati u osobne razmirice. Pokušajte natjerati ljude da uvide da je javno dobro bolje od privatne pohlepe.

Vaga
Vaše smireno raspoloženje neće odgovarati okolnostima. Drugi će vas pokušati isprovocirati na svađu ili uvući u sukob. Ne odustajte!

Škorpion
Energični prijatelji i suradnici oslanjaju se na vas zbog vaših stabilnih kvaliteta, ali teško da ćete danas biti od velike koristi. Bit ćete previše zaokupljeni vlastitim problemima i ambicijama da biste odvojili vrijeme za druge ljude.

Strijelac
Ništa ne ide po planu, ali kašnjenja i iznenadne prepreke mogu biti blagoslov ako vas odvrate od problematičnog i vrlo rizičnog postupka. Došlo je vrijeme da pregledate svoj napredak u svim smjerovima.

Jarac
U posljednje vrijeme postoji zanimljiva povezanost osobnih i javnih aspiracija s jedne strane te poslovnih perspektiva i društvenog života s druge strane. Razlog zašto sada ne treba žuriti s konačnim izborima je to što će se okolnosti značajno promijeniti.

Vodenjak
Danas ćete biti kreativni i inovativni. Razmislite o novim idejama i projektima koje biste mogli pokrenuti.

Ribe
Naglasak je na napornom radu i energičnoj aktivnosti. Međutim, ako postignete previše, prerano, možete riskirati kratkoročni gubitak ili neku vrstu neuspjeha. Ne dopustite da vas ta perspektiva skrene s kursa. I planirajte unaprijed za sljedeći mjesec – kada će se vaša financijska situacija početi popravljati.