28. listopada 2023. na nebu će se pojaviti pomrčina Mjeseca u znaku Bika, a poznato je kako pomrčine povećavaju energiju oko nas i navode nas vidjeti stvari koje prije nismo primijetili.

Evo ključnih poruka koje donosi pomrčina Mjeseca u znaku Bika 28. listopada:

Vremenska crta je dovršena
Odvojite trenutak i vratite se mislima u studeni 2021. Koje su se teme događale za vas u to vrijeme? S kojim situacijama ili energijama ste se suočavali u svom životu?

Šanse su da je ono što se manifestiralo za vas vjerojatno završilo puni krug, a sve lekcije od tog vremena sada su dosegnule točku kulminacije pod pomrčinom punog Mjeseca u Biku.

Shvatit ćete ovo ako pogledate unatrag. Primijetit ćete koliko ste napredovali od toga vremena. Bez obzira gdje se danas nalazite, možete biti ponosni na osobu koja ste postali i na putovanje koje ste prošli.

Transformativna magija pomrčina
Pomrčine nam uvijek pomažu osloboditi se slojeva, zakoračiti u naš autentični dio i ponovno se uskladiti sa stazom svoje duše. Možete ih zamisliti kao odskočne točke na kojima možemo zakoračiti u višu svijest i doći do novog poglavlja evolucije naše duše.

Budući da je ova pomrčina Bika posljednja u ciklusu, ima nevjerojatnu snagu za završetke. Ako postoji nešto što želite okončati ili privesti kraju, tjedni koji okružuju ovu pomrčinu odlično su vrijeme za poduzimanje radnji.

Iskoristite energiju pomrčine da zatvorite vrata i kažete zbogom svemu što više ne služi vašoj duši. Iako se čak ni ne trudimo kontrolirati ovaj proces, pomrčine djeluju na misteriozne načine, vodeći nas tamo gdje trebamo biti.

Ako imate zahtjeve čega se želite osloboditi, dopustite pomrčini da vas navede na pravi put. Neka vam otkrije sve što možete vidjeti. Posljednji dijelovi slagalice bit će postavljeni na svoje mjesto, pa im dopustite da padnu gdje god mogu.

Proširite svoj um i otvorite srce
Jupiter je jedan od planeta aktivnih pod ovom pomrčinom. Jupiter je planet ekspanzije, tako da sve što se događa za nas može se činiti uvećanim pod ovom energijom. Stvari se mogu činiti većima ili važnijima nego što trebaju biti.

Jupiterova nam energija također omogućuje vidjeti stvari iz druge perspektive. Kada gledamo stvari iz ove perspektive, naš um se također može proširiti, pomažući nam da shvatimo stvari koje prije nismo.

Jupiter je i planet obilja, a Bik je također znak povezan s obiljem, pa je ova vibracija u ponudi i pod pomrčinom. Pozdravite ideju širenja, mogućnosti i obilja. Prepoznajte kako se stvara novi prostor, prostor koji može biti plodniji za nova nadahnuća, nove ideje i nove mogućnosti.

Sve u svemu, postoji snažna mješavina moćnih energija u zraku tijekom ove pomrčine. Kraj listopada je predodređen biti moćno vrijeme. Završeci će se dogoditi, a polako će se pojaviti novi počeci. Transformacija će se odvijati. Možda se osjećamo uznemireno, ali budućnost je svijetla.

Izvor: Forever Conscious