Trigon Venere i Plutona pojavit će se 6. studenog 2023., a posebno snažan utjecaj imat će na naše ljubavne odnose. Ako se osvrnete na proteklu godinu, koliko su se vaši odnosi promijenili? Osjećate li kako su se neke veze osnažile ili još uvijek sanjate o skladnom partnerstvu? Pluton je planet moći, a Venera planet odnosa, tako da će ovaj dvojac definitivno imati utjecaj na naše ljubavne odnose, navodi Forever Conscious.

Na ova će 3 horoskopska znaka imati posebno velik utjecaj:

1. Bik
Bik je također pod vlašću Venere, pa bi trigon između Venere i Plutona mogao donijeti duboke i strastvene promjene u njihovim ljubavnim odnosima. Neki Bikovi će sigurno otpustiti odnos u kojem već duže vrijeme ne vide svoju budućnosti, ali dobra je vijest da je svaki kraj ujedno i prilika za novi početak - prepustite se i zapamtite da je svijet pun raznih prilika. Iako je svaki kraj bolan na svoj način, ne trebamo na prekid odnosa gledati kao na vlastiti neuspjeh. Unatoč početnoj zaljubljenosti i ljubavi između vas i partnera, moguće je da ćete u jednom trenutku poželjeti krenuti drukčijim stazama. I to je sasvim u redu jer na tome biste putu mogli pronaći osobu koja slijedi baš vaš put. 

2. Škorpion
Škorpion je pod vlašću Plutona, pa će trigon Venere i Plutona donijeti duboke promjene u njihovim ljubavnim odnosima. Mogli bi doživjeti intenzivnu i strastvenu ljubav, ali isto tako mogu se suočiti s izazovima i transformacijama u postojećim vezama. Ovo je znak koji je sklon potrazi za dubokom emocionalnom povezanosti, a za to je potrebno puno rada na postojećem odnosu. Pred vama je period u kojem nećete tako jednostavno otpustiti ljubav iz svoga života, ali ako i dalje budete željeli opstanak toga odnosa - morat ćete se pripremiti na intenzivan period truda i razumijevanja. 

3. Ribe
Ribe su poznate po svojoj empatičnosti i osjetljivosti, pa bi trigon Venere i Plutona mogao donijeti duboke emocionalne promjene u njihovim ljubavnim životima. Moguće je da će slobodne Ribe konačno upoznati svoju srodnu dušu. Slobodne Ribe uživat će posebnu naklonost ovog astrološkog fenomena i pred njima su lijepe i obećavajuće prilike koje će se pretvoriti u nešto o čemu su oduvijek sanjale. Prepustite se maštanju, i nimalo se nemojte osjećati loše kada vam drugi kažu da u tome pretjerujete - vi imate potpuno pravo na uživanje u ovim trenutcima kada se ostvaruje vaš tako dugo čekani ljubavni san.