Tjedna tarot terapija od 20. do 26. studenog 2023.

OVAN

Nedavna prošlost: Vama se svakako komunicira, a kako uloge mogu biti zamijenjene – netko priželjkuje da se komunikacija ostvari. Netko je u velikoj drami jer je shvatio kako vas voli, ili ste vi pak u toj poziciji jer ste shvatili kako volite. Velika je vjerojatnost da je ljubav obostrana. Napokon je netko otvorio svoje srce. Međutim, kako to obično biva, svi planovi o velikom pomirenju propadaju. Za mnoge od vas ovo može biti površan odnos s nekim od ranije, ali dolazi do aktivacije osjećaja. Primjerice, sreli ste se u gradu ili pronašli u bespućima Interneta. Ovi osjećaju mogu biti samo vaši, doslovno privatni, sakriveni od vaše aktualne osobe. Mali ljubavni izlet kojem se vraćate u svojim fantazijama tehnički ne može nanijeti nikakvu štetu. Nekad nas nešto ovlaš takne na početku tjedna, a deset dana poslije postane posve nebitno, naročito nakon što malo prespavamo i razmislimo.

U najavi: Osjećate da maštarija u vašoj glavi neće uspjeti u realnom životu, ali i dalje biste komunicirali s tom osobom. Nadalje, nekome je posve jasno kako je dobra prilika propuštena. Sada u nekom dijelu tjedna situacija će izgledati poput energetskog obračuna gdje oboje mnogo osjećate, možda se čak posjećujete u snovima, ali ništa ne poduzimate. Vi niste u njihovom životu, oni nisu u vašem životu – sve se odvija telepatski, energetski, na posve drugim nivoima.

Potencijalni ishod: Nema veće akcije iako se energetski scenarij i dalje razvija. Netko je donio krivu odluku i sada će morati naučiti živjeti s njom. Pomirenje sa situacijom u kojoj se druga osoba promatra iz daljine. Velika koncentracija nostalgije i ljubavi koja se zasad ne može obnoviti, odnos se u ovom trenutku nikako ne može obnoviti. Je li zauvijek gotovo? S obzirom na veliku količinu energije i ljubavi, a to predstavlja sam pokret i potencijal, poput vatrometa mora ispaliti i učiniti svoje.

Iskoristite ovaj period za razmatranje i healing. Neka vam bude jasnije na čemu ste prvo sami sa sobom, a svijet će se nekako, skupa s osobom iz fantazija, nekako uklopiti. Moj je dojam kako je ova situacija usputna, ali snažna. Ako razriješite ovu zagonetku, razriješili ste nešto mnoge veće i važnije.

BIK

Nedavna prošlost: U dijelu o prošlosti imamo sudar s prošlosti. Tamo negdje, jednom davno – doživjeli ste izdaju. Može biti u vezi bilo čega, ali je ostavilo posljedice. U nekom trenutku ovih dana, dogodio se okidač na ovu temu i iznenada – više nemate povjerenja u situaciju. Također, nemate povjerenja u komunikaciju koja se aktivno zbiva, a osobito ne vjerujete ukazanoj prilici i ponudi. Da možete, sve biste razorili i uništili, ali ne možete jer ste svjesni kako postoji ljubav, a ponuda je ipak realna. Ovo može biti bilo koja tema. Novo je, a trauma je naravno stara. Nova ljubav, nova simpatija, prijateljstvo, novi posao, kvart, projekt. Težina situacije je osobne prirode, tišti vas, a lijeka nema – sve je u vašoj glavi, um je sve osmislio, a ego uvukao u strah – ali se ne znate izvući. Moguće je i da ste nedavno patili radi ljubavi. Sada je ljubav uzvraćena i ima nade, ali nešto u vama ne može objasniti čega se točno morate riješiti i što točno morate zaliječiti. Je li to događaj? Osoba? Kategorija?

U najavi: Velika podrška žena u vašoj blizini. Jačaju novi savezi, naročito sa ženama. S druge strane, postoji energija koja vas želi osvojiti. Privatno, želite uzvratiti, maštate o njima. Fantazirate o tome što bi bilo kad bi bilo, ali to vrijedi samo onda kada ste sami sa sobom. U njihovoj blizini, ponašate se pomalo komercijalno u stilu – Služiš mi samo za jednu stvar. Međutim, doći će do okolnosti koja će vam šapnuti – Ne, to nije dobar način! Ne bih isključila kako ćete morati donijeti odluku između dvije osobe. Hoćete li biti uporni da o osobi A fantazirate nasamo ili ćete se jednostavno izložiti? Ta se energija ne boji ponuditi vezu i zakoračiti u ljubavni odnos, kada biste vi to htjeli. Ali kao da nešto u vama krije tajno ponašanje od ranije, koje ne možete objasniti. Ne možete povezati realnost koja se nudi i fantazija koja je tako slatka. Oboje je ugodno, a nad fantazijom imate apsolutnu kontrolu.

Potencijalni ishod: Znate kako ljubav dolazi, više se ne možete skrivati. Odnos jača, ujedno potiče vašu senzualnost, strast, ženstvenost. Osjećate podršku. Daju vam dovoljno vremena i prostora, zaista vas nastoje ne ugušiti svojom namjerom da im se napokon prepustite.

Definitivno se ne želite pripitomiti i zatočiti, ali morate prihvatiti promjenu. Ova je promjena dobra i to je upravo zastrašujuće. Napokon je naišao netko tko vas lijepo prati u vašem razvoju i ekspanziji, ne mogu vam pomoći oko healinga jer ne znaju kroz što prolazite (to je onaj dio kada ste sami sa sobom), ali vrijeme je da djelujete zrelo. Prestajete biti uporni s tezom kako je najbolje kad ste sami. Napokon otvarate srce.

BLIZANCI

Nedavna prošlost: Kraj čekanja za mnoge od vas, komunikacija je sve lakša i protočnija. Može se raditi o ljubavi i emocijama, ali nije isključeno kako u poslovnim odnosima lakše objašnjavate koji je vaš stav. Pošteni ste, objektivni, od integriteta i riječi. Energije s kojima surađujete ili ste u doticaju su konfuzne. Nisu zlonamjerni ili toksični, prije u raljama neorganiziranosti. Nemate neku ideju gdje sve započete akcije vode.

U najavi: Postoji tajni obožavatelj koji će napokon skupiti hrabrost i ponuditi u najmanju ruku kavu ili izlazak. Ovo može biti rezultat vaše vibracije – kada smo otvoreni i spremni na komunikaciju, privlačimo upravo to kako zračimo. Ovo je netko tko vas već neko vrijeme promatra, djeluju zasad prilično pouzdano. Čini se da ćete poziv prihvatiti jer imate vjere u proces. Ovo bi mogao biti važan period u kojem morate donijeti odluku koliko vremena možete dati igri, a koliko kvaliteti. Nećete biti raspoloženi za površne odnose.

Potencijalni ishod: Posao ulazi na velika vrata u vaš život što je pomalo nevjerojatno i apsurdno – obično u ljubavnim prognozama – ljubav ulazi na velika vrata. Jedan veliki dio vas želi se dokazati. Doslovno nije nemoguće da vam projekti postanu važniji od privatnog života. Ranije spomenuti obožavatelj strpljivo će čekati svoj red. Dojam je kako njima nije problem soba za čekanje, ali vama jest. Kao da se prisjećate svoje niske vibracije dok ste čekali odobrenje i sada dovodite u pitanje koliko uistinu samopouzdanja imaju? Ovo djeluje kao dobar potencijalni partner, ali kao da nemate posve dobar osjećaj. Ujedno, uzbudljiviji je projekt od ove opcije. Birate dalje.

RAK

Nedavna prošlost: Postoje dvije situacije kojima ste bili izloženi. U obje ulazite 50:50. Bilo bi poželjno da zagrlite proces i prepustite se, kada biste se barem usudili. Čini se kako ste poslali pozivnicu u određenom smislu i niste zakazali kada je trebalo pokrenuti događaje, ali sada kada ste usred priče, priču energetski napuštate. Dojam je „nisam ja za to“. Neodlučni ste, rado biste se pojavili kao netko mnogo veći – kada biste mogli. Pored navedenog, postoji još jedna situacija koja je čista frustracija. To je mnogo veće i šire od nekog jutra kada se ustanete na lijevu nogu primjerice. Nije do vas, nego do okolnosti nad kojima nemate kontrolu. Postoji scenarij u koji se ne možete miješati i odlučivati, nego morate pratiti što drugi rade. Period nije loše, ali nikad kao dosad niste osjećali kako nemate kontrolu nad situacijom. Balans u redu zabave, redu discipline mogao bi dovesti do pomaka, a naročito ćete tada izbliza moći promatrati tko je mislio ozbiljno kad vam je nudio pomoć i podršku, a tko se zapravo samo šalio. Ne bih isključila kako ste došli ne baš tako davno do spoznaje kako su se mnogi koji su ponudili pomoć – zapravo šalili. Ako ste u vezi ili braku, ovo je period soliranja.

U najavi: Razdoblje otuđenosti i potištenosti presjeći će nešto veselo, vedro i nježno. Napokon ćete se vratiti originalnim postavkama jer pomoć stiže. Živnut ćete.

Potencijalni ishod: Ne možete spriječiti katastrofu. Ne možete zatomiti kako i dalje nemate kontrolu nad situacijom, ali prihvaćate kako će neke osobe s kojima ste povezani zauvijek donositi loše odluke. Pomalo uviđate kako nemate kapaciteta za tuđa osobna nezadovoljstva. Pred vama je period u kojem ćete svjedočiti kako strast opada. Može se odnositi na posao ili eventualno vitalnost. Ono što će vas oraspoložiti jest ono nešto od ranije – veselo, vedro i nježno.

LAV

Nedavna prošlost: Postoji situacija koja treba vremena. Ovo je dobro, ovo je vaš period i sve što se dešava – sviđa vam se. Izvrsna komunikacija. Faza u kojoj vi možete biti vi, izlažete se i dopuštate biti razotkriveni. Pored ovog, imamo fer situaciju koja neće uspjeti, ali je pošteno da neće uspjeti jer je sve odmah iskomunicirano. Postoji rok trajanja i svi su upoznati sa svime. Može se raditi o ugovoru na određeno, netko mora otputovati ili „nikad neću ostaviti svoju ženu“ situacija. Uglavnom, što god da imate to će se okončati, ali pošteno i objektivno. Sve je transparentno. Oboje gurate situaciju prema naprijed neovisno o ishodu. Patnje i nekakvog muljanja nema, ali je jasno kao dan da stvar neće uspjeti i da nijedna strana nema problem s time.

U najavi: Sretan period. Postoje izazovi, ali postoji i ekspanzija. Ne znate kako će ova priča završiti, a treba napraviti mjesta i za eventualno „novo“. Ovo s čime se trenutno zabavljate je nešto što vam odgovara, štoviše, trebalo vam je jer u određenom smislu predstavlja ono skriveno, zločesto i vragolasto. Dojam je kako ste se oboje dogovorili da bude netradicionalno i neformalno, ali ide naprijed. Problem je vjerojatno što će netko od vas dvoje, a po meni ste to vi, odlučiti djelovati odgovorno i zrelo. A to bi pak moglo pokvariti ovaj tulum.

Potencijalni ishod: U trenutku kada skriveno, zločesto i vragolasto preuzme odgovoran dio vaše osobnosti, druga bi strana krenut će se ponašati glupo. Mogli bi platiti danak neiskustvu. S druge strane, ovaj neformalan pomalo zabranjen odnos ipak nosi svoju težinu. Ova se energija čitavo vrijeme predstavljala kao netko slobodan, neovisan, ali to baš i neće ispasti tako kada se krenu razvijati emocije, a vidim da hoće. Do jučer normalni, mogli bi u raljama emocija postati opsesivni. Ovo nije netko tko će vas samo tako pustiti. Planovi o sretnom završetku pomalo propadaju, uglavnom na vašu inicijativu, kao da ne vidite potencijal ove zabave. Oboje imate opcija, ali ste se na tren odlučili jedno za drugo. Za jednom od opcija oni bi u konačnici mogli i posegnuti, tako da se ne iznenadite ako opazite na društvenim mrežama kako su na večeri ili partyju s kako bi vas izložili konkurenciji, naravno čisto iz očaja. Ipak, usprkos svemu i nekim greškama u koracima, ova će se osoba boriti za vas.

DJEVICA

Nedavna prošlost: Lomite se javiti se nekome ili ne? S odmakom, uviđate kako to nije dobra ideja. Nadalje, potrebna je promjena perspektive. Ali, koje perspektive ako je sve u našoj glavi? Često, dok ne znamo svoju konačnu odluku, teško je išta pokrenuti jer sve započinje i završava u našem umu. Netko vam je zapeo za oko, predstavljaju se kao dobra djevojka ili dobar dečko, ali osjećate kako to baš i nije tako, kao da u dubini duše točno znate od čega su sazidani. Usudila bih se reći da vam se sviđa taj „prevarantski aristokratski“ način na koji djeluju u javnosti. Bojite se kako bi oni mogli otići drugdje, čak i nestati – ako nešto pokušate. Uviđate kako imaju mnogo izbora. Za većinu, radi se o vatrenom znaku (Ovan, Lav, Strijelac). Rekla bih da je ovo platonski odnos. Niste s njima doživjeli ništa fizičko, što biste možda i mogli – kada biste se izložili. Ali kada biste se izložili – bi li oni otišli u konačnici? Vaša je osoba brza na okidaču, lako dolaze i ulaze u nečiji život. Ono što vam ne da mira jest što točno znate kako biste ih ukrotili, samo kada biste se usudili. Naravno, uloge mogu biti zamijenjene. Vršnjaci ste, ne bih rekla da se radi u razlici u godinama ili je zanemariva.

U najavi: Bolje poginuti jednom, nego umirati svakog dana. Čini se kako ćete se ipak usuditi napraviti prvi korak. Stvar bi mogla uspjeti. Ono što ne opažate jest da imate još ponuda, ali stavit ćete sve na čekanje dok ne ispitate ovu situaciju koja je vaš najveći prioritet. Napokon ćete progovoriti, ali neće se dogoditi ništa spektakularno. Osoba vas neće odbiti, ali teške su okolnosti u zraku. Postoji viša sila koja upravlja vama da vi želite sve što želite, ali ujedno upravlja i njima da oni sada moraju biti negdje drugdje. Ne bih rekla da ste predugo čekali i nije „krivo mjesto – krivo vrijeme“, oboje još nešto morate istražiti. Imate misiju, oni također – ali vam se putevi ne podudaraju. Vi ste zanimljivi njima i oni su zanimljivi vama, ali realizacija je zasad skoro pa nemoguća.

Potencijalni ishod: Moraju još mnogo toga realizirati, imaju previše toga za razriješiti, ne mogu vam se otvoriti u ovom trenutku. Kako je ranije navedeno – imate mnogo opcija. Ovo će biti dobar period da ih istražite. Ponude vam nisu dovoljno zanimljive i mistične, ali je najveći problem što ponude druge energije imaju neku višu svrhu. Ovo čak može bit i utrka s biološkim satom gdje se vaše potrebe jednostavno trenutno ne podudaraju. Ovo nije kraj, samo treba pričekati naklonost vremena. Svemir ima veće prioritete s vama dvoje, ali trenutno odvojeno. Niste izgubili, nego sada nije trenutak.

VAGA

Nedavna prošlost: Mnogo zabava, proslava, tuluma je iza vas. Moguće je i da vas je zarezao trač koji vam ne ide u prilog, ali shvaćate da je važno samo ono što mislite vi o sebi, a ne drugi o vama. Niste raspoloženi za drame i nakon dugo vremena napokon se dobro osjećate u vlastitoj koži. Dobar period za kupnju auta ili nekretnine. Osjećate se prpošno i pomalo egzotično.

U najavi: Ako očekujete komunikaciju, komunikacija kreće prema vašem smjeru. Ne mogu se oteti dojmu kako je trač od ranije potaknuo na akciju. Intuicija vas vodi prema miru i želji da se postigne kompromis. Za neke od vas ovo može biti konačan dogovor vezano za skrbništvo ili boravak u inozemstvu. Imate tri opcije. Prva opcija nastaje iz trača. Nekad imamo previše mirno razdoblje u kojem se osjećamo kako nas nitko ne vidi i ne čuje. Druga krajnost izgledala bi ovako – svi se zanimaju za vas, pa čak i osoba za koju se zanimate i sami. Međutim, ovo je stara osoba s kojom morate razriješiti nešto poslovno. Druga opcija je površna, podsjeća vas na sve ono što više niste. Ako ste ranije bili djevojka za zabavu, sada ste ozbiljna gospođa. Ako ste ranije imali kapaciteta za prazne priče, već ste neko vrijeme promijenili igru. Nalazite se u svojoj ženstvenoj, ali snažnoj i upečatljivoj fazi. Treća opcija je misteriozna, izgleda kao da je tajni obožavatelj poslao poruku, ali nije razradio plan do kraja. S obzirom na to da je prema vama krenula lavina događaja, malodušni ste i nemate vremena za natezanje.

Potencijalni ishod: Doslovno napuštate sve opcije jer trebate mir. Energije koje vam prilaze ne ranjavaju vas i nema tu nimalo tužnih segmenata – jednostavno osjećate kako napokon imate standarde. Zanimat će vas posao, novac, ulaganja.

ŠKORPION

Nedavna prošlost: Gubitak je iza vas, naročito šteta. Naročito ste nepošteni i nepravedni prema sebi. Mnogo toga si predbacujete i zamjerate. Svijet je zamišljen da se bavimo svojim strastima, radimo na sebi, primamo i dajemo ljubav, razumijemo da za sve postoji vrijeme. Prilično često ne okončamo ono što trebamo okončati i plačemo nad prolivenim mlijekom. Iznova ponavljamo ciklus sve dok ne naučimo lekciju. Zaključak je kako je iza vas tko zna koji ciklus, vjerojatno jedne dominantne teme. Svemir nije htio biti strog prema vama, ali vi ste bili strogi prema sebi – a kako uvijek dobivamo aktualnu vibraciju, okolnosti nisu bile nimalo mekane jer ste bili grubi prema sebi, a tako je sve započelo...

U najavi: Neće biti lagan period jer ste usred transformacije, ali dolaze novi saveznici koji će pružiti podršku. Vrijeme je za promjene, a kao što znamo promjene su neugodne. Ovo su oni scenariji naših života gdje je lakše kada se radi o filmu ili romanu. Ipak, ovog ste puta vi glavni junak i radnja je usmjerena prema vama.

Potencijalni ishod: Drugi će vas ljudi do neke mjere motivirati, ali u konačnici ćete morati prihvatiti grubu realnost a to je da „nitko neće doći“. Nitko neće doći i probuditi nas ujutro i nagovoriti nas da odemo na posao ili obavimo sve što moramo obaviti. Nitko nas neće spasiti. Moramo se pojaviti radi sebe, za sebe. Ovaj vas period neće maziti. Veliki izazovi s motivacijom i kako napraviti mjesta za novo. Negdje na kraju tunela je sve ono što želite, ali morate započeti proces, krenuti i ne odustati.

STRIJELAC

Nedavna prošlost: Recimo to ovako: svi smo došli na ovaj svijet kao dobra, nevina osoba prepuna optimizma. Naš je ruksak bio prazan. Sami nismo mogli opstati jedan veliki dio života. Tijekom tog perioda kada nismo mogli sami preživjeti bez skrbnika i krova nad glavom, naš se ruksak počeo puniti tuđim, uglavnom negativnim uvjerenjima – ne vrijediš, ne možeš uspjeti, nije to za nas, to je za druge ljudi, ne možeš vjerovati muškarcima i sl. Putem, jednog ste se dijela tereta koji nije vaš riješili, ali ostao je jedan veliki dio, naročito vezano za ljubav i emocije. Bili ste osoba koja želi sve dati, razumijete reciprocitet, ali naletjeli ste na osobe koje su vas izlagale konkurenciji, niste im bili prioritet i sl. Naročito vam nije nepoznato čekanje nekog. Putem ste zatvorili svoje srce za sve živo i neživo, a postali ste i posve indiferentni kada je ljubav u pitanju. Funkcionirate i funkcionalni ste, ali u dubini duše nosite teret starih programa i strepnji koje su se u konačnici i obistinile.

Iz vedra neba, u vaš je život napokon ušao netko korektan. Ipak ta savršena osoba postoji i zakoračila je u vašu realnost. Međutim, sada ste vi ta pogrešna osoba. Sada se vi ne možete predati, prepustiti, trebate vremena, bježite, ne možete se otvoriti.

U najavi: Bit ćete uporni u tome da budete sami sebi dovoljni, ali ipak nastavljate ulaziti u priču. Ako se ova osoba nije pojavila u vašoj realnosti, očekujte ove novosti uskoro. Čeličite se i junačite, ali zapravo bojite se da ne stradate. Otvarate se situaciji ekstremno polako i diskretno bez ikakve žurbe. Pod kočnicama ste.

Potencijalni ishod: Drugi su ljudi lampa koji nam u određenom smislu upere svjetlo u smjeru gdje smo slabi i tanki. Zauvijek je sve o nama. Ovaj odnos ne namjeravati sabotirati, ali nećete previše ulagati. Putem ćete se predomisliti i dat ćete ovoj maloj krtici da prokrči put do vašeg srca. Ne znam tko bi ova osoba mogla biti, samo se pojavljuje iz vedra neba. Funkcija je da vam pokaže što trebate mijenjati kod sebe. Ne morate sve sami i ova vam osoba pomaže u healingu. Otvorite se prema ovoj osobi kako biste razriješili stare dileme koje vas drže u šaci.

Na dugi rok ovaj je odnos obećavajući. Koliko god pogrešno zvučalo, ovaj je odnos počeo na ispravan način.

JARAC

Nedavna prošlost: Finalni closure. Tema može biti bilo koja. Ovaj je jesenski blues nešto teži od ranijih, ali ima svoju svrhu. Malo vas peče, ali znate da se netko više nikad neće vratiti što je zapravo dobro jer ako se i vrate, poznat je način na koji se poigravaju s vama. Emocionalno su nedostupni i došao je trenutak da ih puštate neka odu. Ovo može biti prastara tema koju ste napokon spremni izbaciti iz organizma. Prolazite kroz prekid tiho, ali je konačno. Za neke može biti gubitak projekta, selidba, nostalgija. Posjedujete određeno znanje i mudrost kako je ovakav kraj najbolji za sve.

U najavi: U vašem je životu netko nov. Ako nije, tada je ovaj scenarij na pomolu. Kreću se tiho, bez naglih pokreta, kao kad nastojiš uhvatiti vjevericu. Ova vam tišina odgovara jer potajice prolazite kroz ranije spomenuti privatni closure. Treba vam odmora, sna, odmak. Ne možete se povezati sa situacijom. Na njihovo primjerice „Kako si?“ ne pitate ih kako su oni jer ste pomalo mrtvi iznutra i ne možete se uživjeti u neke partnerske scenarije. Pozvani ste napraviti sve na drugačiji način. Želite nešto stabilno, ali ne možete se odvažiti i niste spremni za nekakav veliki savez. Bilo bi dobro da ne preskočite healing. Postoji rana koja vas žulja, netko vas je ugrizao za srce, a to nije zacijelilo u potpunosti.

Potencijalni ishod: Nekome će se zaista isplatiti trud. Nova vam energija daje dovoljno sna i prostora. Imate kapaciteta biti kreativni jer vam ne kompliciraju život. Iako ste na mahove ogorčeni, ulazite u novu eru i slijedi zaljubljivanje u nekog novog. Ovo će završiti vezom. Nije nemoguće kako osjećaju da se niste posve prepustili, ali se prave kako ih to ne dira previše; žele vas manifestirati i ne poklanjaju važnost preprekama. Sve će premostiti samo da budu odabrani. Ova vam osoba ne donosi nemir, nemiri su do ranije.

VODENJAK

Nedavna prošlost: Netko ne želi vezu ili pomirenje, ali usprkos tome imamo i pomirenje i vezu. Ne bih rekla da imate dvije opcije, prije bih se odlučila za ishod kako netko šalje miješane signale.

U najavi: Vi ćete se s ovim nastaviti igrati, što god da to jest. Nekih velikih emocija nema, ali nekad je možda bolje krenuti polako nego biti izložen ljubavnom bombardiranju gdje na prvom dejtu birate djeci imena, a kasnije bazičnu prepreku niste u stanju riješiti otvorenim razgovorom. S ovom ćete se osobom zbližiti, ali dojam je kako ne žele da se miješate u njihove manifestacije. Neće vas nužno staviti na čekanje, ali nemaju većih ideja što i kako s vama, pristup je prilično netradicionalan.

Potencijalni ishod: Ova će se energija otvoriti prema vama u nekom trenutku. Ako čekate na papire, potvrde – ishod je i više nego povoljan. Mnogi koji čekaju posao bit će zadovoljni kako je ispalo na kraju. Za one u ljubavnim utakmicama, sve ćete više biti u igri. Odlučni su i ambiciozni, brzi, živi, fluidni. Neke velike garancije u ovom trenutku nema, ali čini se da nemaju loše namjere. Faza u kojoj ćete se nalaziti bit će prilično pasivna. Savjet je da ne tražite puno u ovom trenutku, naročito ako ste iskomunicirali uvjete viđanja. Nekih velikih ljubavnih izjava nema, sve je zabavno i šašavo. Oboje trebate promjenu perspektive. Ovo se neće tako brzo okončati, ali velikih promjena nema. Kraj i prekid zasad ne vidim, jedino tok stagnira.

RIBE

Nedavna prošlost: Mijenjate igru na prilično vjerodostojan način. Zanima vas istina i integritet. Nešto ste također odlučili i ne namjeravate nikog pitati za mišljenje. Također, ne namjeravate nikog uključiti u temu jer ste odluku donijeli. Za neke od vas moguće da vas ne zanima mišljenje majke i oca ili nekog para koji je u braku. Niste otvoreni za sugestije, a ovu ćete priliku ponajviše zadržati za sebe jer osjećate kako vam ovako dobra šansa neće tako skoro biti dostupna. Ovo ne mora biti ni dobro ni loše. Postoji želja za koju želite da ostane privatna. Nitko, tko se s vama neće složiti, ne mora znati što vam se dešava u životu jer očito postoji milje koji ne bi odobrio ono što trenutno živite. Oni koji vas ne podržavaju, nisu pozvani.

U najavi: Slušate svoje srce i to je definitivno ispravno. Imate veliku vjeru u proces. Ovo je dobar period. Život vas mazi. Sve što odlučujete, to ćete i učiniti. Točno znate što morate napraviti s resursima. Bojite se svoje vrijednosti, ali nemojte biti nesigurni u sebe. Ovog ste puta zagrizli život. Odličan period. Ne namjeravate se zaustavljati. Vjerujete procesu. Smatrate da su vaši potezi vrijedni rizika.

Potencijalni ishod: U nekom trenutku započinju mini problemi, ali nećete biti previše zabrinuti. Ovog puta neće biti bitno što želi druga strana, nego kako se vi osjećate. Ova energija nije toksična i gleda svoja posla. Energija s kojom se sudara želi mir i izbjegava dramu. Prošlo je vrijeme kada ste drhtali hoćete li biti izabrani i imate li konkurenciju. Napokon uviđate kako mir privlači kvalitetu. Zasad nemamo konačnu destinaciju, poznato je samo kako je ovo nova priča, a vi ćete reagirati na posve nov način.

*Za privatno tarot čitanje Mariji se možete obratiti putem maila marijafranolic93@gmail.com