Dnevni horoskop za 1. prosinca 2023. godine!

OVAN

Nemojte dopustiti utjecaj drugih na vaše odluke. Ostanite vjerni sebi. Motivacija je jak saveznik, samo se treba iskoristiti. Shvaćate kako način komunikacije uvelike doprinosi vašem razvoju pa ju učite primjenjivati kako biste napredovali.

BIK

Treba vam sloboda, kretanje…zrak! Vrijeme je za uspostavljanje vašeg psihofizičkog blagostanja te svakako trebate odvojiti vrijeme za sebe. Nervirat će vas ljudi koji ne znaju raditi onako kako od njih očekujete. Ali, shvatite kako imate priliku biti primjer, a ne porota.

BLIZANCI

Istražujete emocije – vlastite i tuđe. Na neki način, ovo je psihološka faza u kojoj ćete doći do srži stvari. Ovo je izvrstan manevar za raščišćavanje zraka i uklanjanje onih unutarnjih kompleksa koji vas koče u odnosima. Nakon što riješite probleme, otpustite ih. Iza vas su.

RAK

Zvijezde vam poručuju kako se vaši snovi mogu realizirati iako trenutno svijet doživljavate kao neosjetljivo biće. Prisjetite se kako vam dolazi ono što zračite. Stoga se posvetite snovima i uložite vrijeme i trud za njihovu realizaciju. Moguće je, samo si to morate reći.

LAV

Djelovat ćete brzo i instinktivno. Drugi oko vas neće biti tako fleksibilni pa nemojte dozvoliti da vas to ograničava. Ovakva situacija trajat će i nekoliko sljedećih dana. Posvetite se malo financijama i budite praktični. Ne trebaju vam neželjena iznenađenja.

DJEVICA

U poslu će se u vama probuditi natjecateljski duh, pogotovo ako se odlučite natjecati za novu poziciju. Od vas će se pak zahtijevati popustljivost. Zatvorite fiskalne rupe kako ne biste uzalud trošili novac. Priuštite si što zaista trebate, ali ne ciljajte previsoko. Bit će vremena za to.

VAGA

Mogli biste imati problema sa spavanjem, a prvenstveno jer u javi ne rješavate efikasno neke postojeće probleme. Ne možete više odgađati stvari i pomesti ih pod tepih. Zabilježite što vam snovi poručuju. Negdje, već znate odgovore samo ih treba primijeniti.

ŠKORPION

Danas vam je potrebna odlučna i jasna komunikacija kako biste što bolje obavili posao. Možete se potvrditi na načine koji ne zahtijevaju nužno puno priče. Vraćamo se na staru izreku - djela govore više od riječi. Također se bojite nekoga pustiti. Po ovom pitanju, ono što radite ima veći utjecaj od onoga što govorite.

STRIJELAC

Skloni ste dinamičnijem djelovanju u ostvarivanju ambicija. Jasno ćete percipirati što se oko vas odbija i ne dopustite osobama koji su po prirodi skeptici da vas razuvjere. Zanemarite negativne vibracije i slijedite svoj plan.

JARAC

Postoji opasnost od prevelike dojmljivosti. Okolnosti mogu biti neizvjesne pa neće biti lako donositi odluke. Međutim, vaš osjećaj uvjerenja danas bi mogao biti jak. Želite se posvetiti radnjama koje 'čiste stvari'. Učinite to.

VODENJAK

Pažnja vam je usmjerena na politički pristup. Snažno ćete komunicirati, a ipak poanta neće jasno dopirati do drugih. Ne budite nevini u igri nadmetanja već djelujte lavovski. Imate to u sebi, samo morate pronaći balans i promisliti prije no što djelujete. U tom vam se slučaju smiješi uspjeh.

RIBE

Smatrate li kako još niste dosegnuli željeni uspjeh, vrijeme je da upregnete svoju maštu i dodajte joj pozitivno razmišljanje. Ne osjećate se ugodno biti natjecatelj, ali morate kako biste rasli. Danas je prilika da se otvorite i prihvatite ono što drugi govore. Možete se opirati, iako intuitivno osjećate da je ono što je rečeno istina. Imate puno više podrške nego što mislite, stoga budite zahvalni na tome.