Pred nama su čarobni, ali i izazovni dani. Svatko ima priliku pozdraviti se s ovom godinom, prisjetiti se svih iskustava i izazova koje je donijela. Svakog komadića sreće ili tuge. Može se, upiti sva sjećanja, prihvatiti ih ponijeti u svjetliju budućnost. A ova 4 horoskopska znaka očekuje upravo to.

STRIJELAC

Strijelci su sada optimistični, avanturistički nastrojeni i vole istraživati nove stvari. U prosincu, njihova otvorenost prema novim iskustvima može ih učiniti sretnima, posebno ako su u mogućnosti sudjelovati u aktivnostima koje podržavaju njihovu strast prema avanturama, a osjetit će i silan energetski poticaj. Bit će te u centru događanja i premda će vaš raspored biti intenzivan znat ćete iskoristiti ponuđene prilike i time napredovati i poslovno i privatno. Otvorite se prema novim izazovima, prihvatite pozive, izađite iz okvira navike i prigrlite svoj mjesec.

RAK

Prosinački blagdani, koji su često vezani uz obiteljska okupljanja, pridonijeti će sreći Rakova. Toplina doma i sigurnost koju pruža ispunit će vas i dati vam energije za buduće djelovanje. Imat ćete prilike za originalne misli. Ideje koje izvučete tijekom ovog perioda poslužit će za velika ostvarenja. Budite kreativni i ne ograničavajte se u tome. Dogodit će vam se napredak ili dugo očekivani proboj.

JARAC

Fokusirani ni ste na postizanje ciljeva i uspjeha. Ako uspijete ostvariti neke od mnogih koji su vam relevantni, očekuje vas profesionalni napredak. Blagdansko vrijeme djelovat će posebno opuštajuće na vas. Iskoristite ovo doba kako biste se regenerirali. Posvetite se malo zdravlju i ne pretjerujte u konzumacijama hrane i pića jer vam se sada daje prilika koja je iznimno isplativa. Uživajte u plodovima svojeg truda.

RIBE

Intuitivni ste, toga ste svjesni, ali prosinačka blagdanska atmosfera amplifirat će vaše suosjećanje. Bit ćete iznimno ljubazni i poneseni ovim razdobljem darivanja. Povezat ćete se duhom nadolazećih dana, a to će vas ispuniti osjećajem ugode i pripadanja. Činit će vam se kako vas Svemir grli, a to je ono što vam je i potrebno. Blago vama, Ribice.