Nova godina otvorit će vrata ljubavi za 3 horoskopska znaka. Dok se nekima smiješe susreti s novom i apsolutno nepoznatom osobom, jedan će znak ponovno susresti osobu iz povijesti i započeti romansu.

Ako ste slobodni i spremni za ljubav, otvorite se novim mogućnostima koje vam Svemir šalje. Ova bi 3 horoskopska znaka mogla doživjeti promjenu na ljubavnom polju:

Lav

Tijekom siječnja, Lavovi bi mogli biti iznenađen neočekivanom kemijom koju će osjetiti s osobom koju tek upoznaju, a povezana je s njihovim širim poslovnim krugom. Doživjet će trenutke duboke povezanosti i strasti koja će ih inspirirati da se otvore prema novim ljubavnim mogućnostima. Moguće je kako odnos neće prerasti u nešto više od avanture, ali svejedno će uživati u svakom trenutku kojega provedu s ovom neočekivanom osobom koja će uljepšati njihov početak godine. 

Strijelac

Strijelci bi tijekom siječnja mogli privući pažnju nekoga iz svog društvenog kruga i otkriti koliko zajedničkih interesa dijele s 'neznancem'. Očekuje ih dinamična i uzbudljiva situacija koja bi mogla rezultirati dubokom povezanošću ili otvaranjem novih mogućnosti za romantični odnos. Moguće je kako će ovu osobu u njihov život dovesti poznanik koji ih dobro poznaje, a kemija će biti itekako vidljiva. 

Jarac

Jarci bi mogli susresti nekoga iz prošlosti tijekom siječnja. Ponovni susret iznjedrit će osjećaje koje su dugo potiskivali i pružiti im priliku za obnovu veze. Iako ova veza u prošlosti možda nije bila toliko snažna, zapravo samo tada nije bio pravi trenutak za taj odnos. S vremenskim odmakom, obje su osobe rasle i razvijale se pa je prava šteta ne dati šansu ljubavi. Ovaj susret čak bi mogao donijeti razmatranje zajedničke budućnosti

Izvor: Sensa.hr/S.H.