Sezona Jarca počinje 21. prosinca 2023. i traje do 20. siječnja 2024., a donosi obilje energije i pouzdanosti. Tijekom ovoga razdoblja, svi se možemo potruditi kako bismo obogatili svoje živote i prebrodili životno doba u kojem se nalazimo, prenosi Forever Conscious

Tijekom sezone Jarca, Merkur će biti retrogradan. Merkur je planet komunikacije, pa bismo češće mogli pogrešno interpretirani. Također nam može biti teže izraziti kako se stvarno osjećamo ili ono što kažemo može izgledati drugačije nego što smo namjeravali. 

Merkur vlada i planovima putovanja, pa ako krećete na putovanje, svakako dobro provjerite svoje rezervacije, organizirajte se i dajte si dovoljno vremena. Sezona Jarca, između ostaloga, donosi osjetljiv i prekrasan pun Mjesec u znaku Raka 26. prosinca i mladi Mjesec u znaku Jarca 11. siječnja, a kako sezona Jarca dolazi kraju, Pluton prelazi iz znaka Jarca u znak Vodenjaka, donoseći snažan pomak u energiji!

Evo kako će ova sezona utjecati na svaki horoskopski znak!

Ovan

Sezona Jarca će vam poslati ambiciozne valove energije! Dok se drugi odmaraju i opuštaju, vjerojatno ćete vi naporno raditi, planirati i organizirati svoj sljedeći veliki pothvat. Vi ste znak pokretanja novih stvari, pa možda imate neke nove stvari koje želite započeti, i umjesto da čekate novu godinu, spremni ste ih započeti već sada. Pun Mjesec u znaku Raka 26. prosinca nosi meku i osjetljivu energiju koja bi vas mogla natjerati da se usredotočite na ono što vam je uistinu važno.

Bik

Ovo je sezona za istraživanje i širenje vašeg načina razmišljanja. Ono za što ste nekad vjerovali da je istina možda više neće imati odjeka, i to je u redu. Budite sigurni da štitite vlastitu energiju prije nego što se počnete uključivati u energije drugih. Ne morate rješavati tuđe probleme, pa ako vam odgovara biti na sigurnoj udaljenosti, nemojte se osjećati loše zbog toga!

Blizanci

Osjećat ćete težinu vlastitih misli kako se godina približava kraju. Toliko se toga dogodilo u 2023. za vas i imate na čemu biti zahvalni, ali neke su stvari ipak bile preintenzivne. Možda stvari nisu išle baš onako kako ste željeli, a čak i ako jesu, to vas također navodi na preispitivanje. Čini se kako postoji duboka potreba za introspekcijom, pa se oslonite na unutarnji glas. Izvadite svoj dnevnik i počnite zapisivati kako se stvarno osjećate.

Rak

Sezona Jarca natjerat će vas na razmišljanje o svojim odnosima. Zbog koga se osjećate voljeno? Što je za vas dobar partner? Koje prijatelje želite držati blizu sebe? Sva područja odnosa bit će vam na umu ove sezone i možda ćete morati napraviti neke rezove. Vi ste osjetljiva duša i često ste izbirljivi oko toga koga ćete pustiti blizu sebe, i upravo takvi trebate ostati i tijekom ove sezone.

Lav

Pun Mjesec u znaku Raka 26. prosinca može vam otkriti tajnu ili iznijeti skrivene informacije na površinu. Možda se suočavate s nekim neočekivanim vijestima ili nečim što niste predvidjeli. Alternativno, možda se samo osjećate posebno osjetljivo ili emotivno pod ovim punim Mjesecom. Ovdje će biti važno usporiti i zaštititi svoju razinu energije.

Djevica

Iskoristite energiju ove sezone kako biste pronašli ono što vam donosi radost i usredotočite se na stvaranje sreće u svom životu. Vi ste zaduženi za svoje zadovoljstvo, stoga radite na tome da svoje dane ispunite stvarima koje vam donose osjećaj ispunjenja. Zaslužujete biti sretni!

Vaga

Čini se kako je vaša životna situacija na preispitivanju, pa ako je to slučaj, sezona Jarca donijet će inspiraciju za smjer u kojem će krenuti vaša budućnost. Ako tražite novi posao, mladi Mjesec u znaku Jarca 11. siječnja savršen je za uređivanje vašeg životopisa. Iskoristite moć ovog mladog Mjeseca, jer je na vašoj strani!

Škorpion

Vaša je kreativna energija ove sezone na vrhuncu, pa je iskoristite u svoju korist! Tijekom 26. prosinca pun Mjesec će vas voditi da stupite u kontakt sa svojim željama i usredotočite se na ono što vam je potrebno kako biste se osjećali voljeno i podržano. Kako siječanj dolazi, otkrit ćete da vam se otvara nova poslovna prilika - prigrlite je!

Strijelac

Dok počinjemo sezonu Jarca, možda se preispitujete s čime se doista slažete i rezonirate? Što želite zadržati uz sebe, a što vam više ne služi? Vrijeme je za raščišćavanje energije, a pun Mjesec u Raku će vam u tome i pomoći. Siječanj donosi priliku za napredak u karijeri i bolji plan vezan za financije.

Jarac

Dobro došli u svoju sezonu! Pun Mjesec će biti topao i umiljat, ali također vas može dovesti do mjesta gdje se ne osjećate toliko voljeno i podržano. To čini samo kako biste mogli napraviti promjene i početi postajati svjesni onoga što trebate poboljšati u svom životu i u svojim odnosima. Kako se približava siječanj, vaša bi se pozornost mogla usmjeriti na zdravlje i dobrobit.

Vodenjak

Tijekom ove sezone, glavno pitanje koje ćete si postavljati bit će: 'Što mi se sviđa, a što više ne?' Dok će vas pun Mjesec u znaku Raka navesti na razmišljanje o tome što želite osloboditi, siječanjski mladi Mjesec 11. potaknut će vas na razmišljanje o tome što želite unijeti u svoj život.

Ribe

Energija puna suosjećanja i ljubavi tijekom ove sezone pomoći će vam biti podrška i ohrabrenje prema samima sebi. Možda imate velike ciljeve i snove koje diskreditirate? Pun Mjesec bit će na vašoj strani i pomoći vam da shvatite svoj potencijal i koliko ste talentirani!

Izvor: Sensa.hr/S.H.