Venera će se kretati u znaku Strijelca od 29. prosinca 2023. godine. Ovaj period nam donosi nalet divlje i spontane energije, a moguće je da će nekima na umu biti novo putovanje, piše Forever Conscious.

Najveći utjecaj ovoga kretanja osjetit će 3 horoskopska znaka, a za njih će ovo biti period naglašen spontanim aktivnostima, optimističnim razmišljanjem i zabavom. 

1. Lav

Budući da su Lavovi i inače kraljevi zabave, ovaj period će samo naglasiti vaš karakter i osobnost. Bit će zanimljivo pratiti vas na društvenim aktivnostima, a vaši će prijatelji biti posebno sretni što ste u njihovom društvu. Jednostavno ćete biti glavna zvijezda svakog okupljanja, a vjerojatno ćete i proširiti krug poznanika. Uživajte!

2. Strijelac

Spontanost za vas uopće nije strana, a sada će postati glavnim načinom razmišljanja. Dugoročna planiranja neće krasiti vaše dane, nego ćete se radije opustiti i prepustiti svemu novome što vam život donosi. Moguće je da ćete se uputiti na kraće romantične izlete tijekom idućega tjedna, a veća putovanja ćete ipak doživjeti tijekom toplijeg dijela godine. 

3. Jarac

Upravo vi ćete biti glavni optimist u društvu! Svi će obožavati vašu zaraznu pozitivnu energiju i optimističan pogled na svijet. Osjetit ćete snažnu povezanost s ljudima koji dijele slične vrijednosti i uvjerenja, a to će rezultirati stvaranjem dubljih veza ili prijateljstava s onima koji vas podržavaju i razumiju. Osim novih prijateljstava, slobodni Jarci bi mogli započeti i novi ljubavni odnos.