Datum 2. veljače donosi brojčani kod 22 što ga čini važnim danom u numerološkoj praksi. Ujedno, to je broj partnerstva, zajedničkog rada na stvaranju i postizanju ciljeva, navodi Forever Conscious.

Ovaj datum sa sobom donosi nalet pozitivne energije usmjerene na pokretanje i promjenu, a posebno će snažan utjecaj imati na 3 horoskopska znaka.

1. Blizanci

Blizanci su horoskopski znak koji će u najvećoj mjeri dobiti priliku za uživanje u ovoj pozitivnoj energiji brojčanoga koda 22. Prepustit će se novim prilikama i zanosima koji će preplaviti njihov dan. Očekuje ih izuzetno kvalitetna energija i veliki broj novih suptilnih prilika koje će prihvatiti i zauzeti se za njihovo ostvarenje. Moguće su dobre vijesti na poslu i bolje okolnosti za postizanje napretka. Pohvala nadređenih, uspostavljanje boljih timskih odnosa ili prilika za napredak - prepustite se i uživajte u dobrim vijestima. 

2. Djevica

Osvježenje u uhodanoj monotoniji doživjet će Djevice. Već dugo im se čini kako se ništa novo ne događa, a prilike za promjenu kao da su nepostojeće. Sada će se iznenaditi koliko je malo potrebno za pozitivan pomak sa staroga mjesta, a ključno će im biti shvatiti kako su upravo one najvažnija karika pokretača. Zauzmite se za sebe, jasno izrecite što očekujete i osvijestite kako doći do cilja - sada su vam zvijezde naklonjene pa iskoristite ovaj povoljan trenutak.

3. Jarac

Disciplinirani i organizirani Jarčevi na posebno će izražen način osjetiti pogodnu energiju za ostvarenje osobnih ciljeva. Iako su inače orijentirani ponajviše na posao, sada će dobiti priliku za poboljšanje privatnog života, a moguće je da će poboljšati neke odnose ili ljubavnu vezu. Potrudite se biti tu za bližnje, a iskrenim razgovorom potaknite promjene u vašoj vezi. Zajedničkim trudom i svjesnosti o važnosti postizanja boljitka uživat ćete u većoj i iskrenijoj privrženosti.