Dnevni horoskop za 18. ožujka 2024. godine!

OVAN

Žudite za nekim dobrim vijestima i pozitivnim scenarijem. Jednostavno vam je potrebno malo poticaja i nalet dobre energije. Opustite se, jer dobre prilike zaista dolaze pred vaša vrata. Sada je pravi trenutak da zastanete i razmislite što ćete od toga pustiti u svoj život i zbog čega ćete preusmjeriti fokus. 

BIK

Niste dali sve od sebe kada ste trebali, a sada ćete se početi osjećati loše zbog toga. Zaslužujte li zaista toliko samokritike? Sasvim je prirodno da se ponekad ne osjećamo dovoljno sposobnima biti najbolji što možemo, a svima nam je potrebno vrijeme za opuštanje i punjenje baterija. 

BLIZANCI

Mogli biste postići veliki uspjeh, ali ne želite podijeliti sve detalje drugima. To znači da niste bili dovoljno transparentni, a to nikako nije pozitivno. Prešućivanje vam danas neće našteti, ali već sutra bi možda moglo. Imajte to na umu. 

RAK

Iako je uvijek pozitivno biti ona osoba kojoj se prijatelji obraćaju kada imaju problem, sada će vas upravo ti problemi bliskih ljudi umarati i usporavati. U redu je nemati baš svaki puta dovoljno unutarnjeg kapaciteta kako biste razumjeli potrebe drugih, i to im slobodno dajte do znanja. 

LAV

Mučit će vas činjenica da se i dalje morate dokazivati nadređenima na poslu. Već ste skupili iskustva i dokazali da možete, ali kao da i dalje morate ukazivati na to da doprinosite timu. Iako je to ponekad zamorno, nije rijetko. Napravite najbolje što možete na opušten i uobičajen način. Nemojte si zadavati nepotrebno stres, jer zaista - dobri ste u onome što radite. 

DJEVICA

Danas će vas mučiti pitanja financijske prilike - dolazi trenutak za štednju, a vi ste toga svjesni. Da, svjesni ste, ali ne previše oduševljeni činjenicom što ćete morati ostavljati novac sa strane i pripaziti s troškovima. Ipak, svima dođu takvi periodi kada moramo biti pažljiviji i organiziraniji s financijama, pa tako i vama. Ne brinite, uskoro stiže period s manje izdataka. 

VAGA

Pomalo ste nostalgični i sentimentalni oko događaja u prošlosti. Razmislite - možda ovaj osjećaj i nije tako bezazlen i prolazan. Muči li vas nerazriješeni odnos? Osjećate li kako vam fali nečija blizina? Prepustite se odgovoru koji vam šalje vaša intuicija, on se krije u vama samima. 

ŠKORPION

Vaša sposobnost materijaliziranja sasvim neobičnih ideja sada će se pokazati kao vaš glavni adut za postizanje uspjeha. Bit ćete prepoznati kao vrsni komunikator i kreativac, a to su itekako cijenjene kvalitete u poslovnom svijetu. Sada je vaša prilika da zablistate i pokažete što znate. 

STRIJELAC

Dobro se dobrim vraća, a danas biste se mogli uvjeriti u ovaj karmički zakon. Sve što ste ranije napravili kako biste nekome pomogli, danas će vam se vratiti. Očekuje vas nagrada svemira pa je primite raširenih ruku. Itekako ste je zaslužili.

JARAC

Guranje problema pod tepih gotovo nikome nije strano, ali nemojte se sada odlučiti za ovu opciju. Rasprava koja vas muči zaista neće polučiti dobre rezultate ako samo tako zaboravite gdje je druga strana pogriješila. Preuzimanje odgovornosti ključno je za zdrave i stabilne veze pa im to i poručite. 

VODENJAK

Uznemireni ste, jer ne znate u kojem smjeru zaista želite nastaviti. Jeste li donijeli pogrešnu odluku u prošlosti ili vas uskoro očekuje nova mogućnost za krivo odlučivanje? Ne zamarajte se time - rijetki su oni koji uvijek rade najbolje za svoju dobrobit. Svi smo ponekad skrenuli s naše staze ili naprasno odlučiti slijediti drugi put. Promjene su jedino na što možemo računati.

RIBE

Očekuje vas pomalo neugodno preuzimanje rizika, ali ovoj poslovnoj situaciji jednostavno ne možete pobjeći. Morate raditi na vjeri u sebe i svoje sposobnosti, a ovaj će vam događaj u tome i pomoći. Jači ste i sposobniji nego što mislite!