Nagrađivana autorica i stručnjakinja za astrologiju Yasmin Boland, osvrnula se u nedavnoj kolumni za britanski Daily Mail magazin na rijetku pojavu kojoj svjedočimo ove, 2024. godine. Prva pomrčina Mjeseca dolazi već 25. ožujka, a sljedeća, Sunčeva 8. travnja. U drugom dijelu godine Mjesečeva pomrčina nastupa 18. rujna, a Sunčeva 2. listopada.

Prva polovica godine, posebno tijekom proljeća, ispunjena je pozitivnom energijom koja poziva na potrebne promjene kako biste ostvarili najviše i naučili primijetiti nove prilike. Mnogima će se u travnju život u potpunosti preokrenuti, dok će vas Zvijezde tijekom ostatka godine nastaviti poticati na razvoj komunikacije i usredotočenost na vlastite mogućnosti i vještine. Tijekom ovih velikih ciklusa, pripadnici svih znakova, prema Boland, mogu očekivati preokrete i iznenađenja, ali uglavnom ona pozitivne prilike. No, neki i više nego ostali.

BLIZANCI

Pred vama su veliki zalogaji i promjene. Istovremeno se želite ostvariti na svim područjima, a zahvaljujući ovim planetarnim utjecajima, mogli biste to u tome i uspjeti. Ispunjeni ste kreativnom energijom, osjećate se ugodno u svojoj koži i jasno se vidi porast vašeg samopouzdanja temeljenog na uspješno usvojenim lekcijama.

Napokon će vam se iskristalizirati određeni pogledi. Znate čemu dolazi kraj, a napokon i kako napraviti rez. Nema vremena ni prostora za strah. Samo hrabro ovih datuma i krenite po ono što zaslužujete. Ne pristajte na manje.

DJEVICA

Tijekom ovih pomrčina prakticirajte sve, osim skromnosti. Prvenstveno one vezane uz vaš karakter i sposobnosti. Ponekad se zanemarujete i umanjujete ne jer ste sramežljivi jer već nemate potrebu naglašavati vlastite vrline. Ipak, sada to učinite jer se napokon prema njima odnosite bez zadrške. Prihvatite ih i naglasite. Budite aktivni i glasniji no inače.

Osvijestite kako ste si ponekad sami najveći neprijatelj, a zatim odlučite prestati igrati tu ulogu. Ovo je period vašeg novog buđenja kojemu se apsolutno trebate prepustiti i prijeći svoje dosadašnje granice. Jer, one su samo imaginarne.

RIBE

Proljeće je vaše! Među rijetkima ste u tako povoljnoj planetarnoj poziciji koja vas obasipa potencijalima i prilikama. Da, morat ćete se potruditi i zapeti nešto više no što ste očekivali, ali nagrade su na putu prema vama. Sa svakim atomom snage koji uložite, one rastu. Na kraju biste se mogli iznenaditi, koliko su neočekivane.