Dnevni horoskop za 29. ožujka 2024. godine!

OVAN

Pokušajte pronaći trenutke tišine kako biste mogli osluhnuti poruke intuicije. Previše je glasova i jeka trenutno, a vama je potreban bijeg. Neke stvari ne možete kontrolirati pa odaberite ono što je vama primarno. Druge opcije samo vam mogu naškoditi. Budite sebi prvi danas.

BIK

Nužno je ostati otvorenog uma jer dolaze vam promijene. Nove ideje i iskustva sada će biti vaš vodeći poticaj. Spremno krenite prema novim perspektivama i lišite se straha. Nitko vas sada ne može natjerati da sumnjate u sebe, možete tek ostvariti naumljeno.

BLIZANCI

Budite otvoreni za duboke razgovore. Dozvolite si malo ranjivosti i saznajte koliko su jake prilike koje iz toga proizlaze. Ne odbijajte ponudu i iskoristite ju kako biste se povezali s osobama koje vam već sada dosta znače, a neke bi vas mogle iznenaditi svojom pojavom te vas inspirirati.

RAK

Nećete imati vremena za samorefleksiju koliko biste željeli, ali pokušajte si priznati pokoju nesavršenost. Trebali biste pronaći načina za zaroniti u svoje misli, ali ostaviti osjećaje po strani. Slušajte što vam govore dobronamjernicima i ne zavaravajte se vjerujući kako su lažni dušobrižnici.

LAV

Vježbajte suosjećanje i ljubaznost ne samo prema sebi danas, već prema drugima. Ponudite pomoć i pokažite širinu koju imate kao individua. Ponekad je dobro pokazati svoju skromnu i blažu stranu zbog koje će mnogi htjeti vašu pažnju, a u tome će uvidjeti i mudrost koju možete podijeliti.

DJEVICA

Posvetite se prakticiranju zahvalnosti. Pokušajte izbjeći na taj način nalete nervoze, za koju niste sigurni zašto vam se sada događa. Ne zbunjujte se njome i usredotočite se na ono što vam je sada bitno. Prepoznajte blagoslove u svojem životu. Jer, ljepota je u malim stvarima.

VAGA

Još uvijek se nalazite u nekom sukobu između moranja i želja, a što može probuditi određene frustracije i anksioznost. Kad ste se zadnji put posvetili vježbanju ili pomislili o uvođenju neke nove rutine u život koja pripada samo vama? Ne isključujete tako ikoga, ali pomoći ćete si umanjiti stres i održati zdravlje.

ŠKORPION

Budite spremni reagirati na vrijeme. Moguća je prisutnost razdražljivosti, ali pokušajte joj ne podlijeći kako biste na vrijeme obavili sve poslove koji se gomilaju i zadržali svoje psihičko zdravlje. Netko zaista nije vrijedan vaše pažnje pa se slobodno isključite iz slušanja mišljenja koje vam se trudi nametnuti.

STRIJELAC

Nažalost nećete imati vremena koliko vam je potrebno kako biste sve zaokružili, ali ne odustajte od svojih planova. Znate koliko tvrdoglavi možete biti, ako uistinu uložite energiju i koncentraciju. Sve ćete riješiti, uspješno. Ne sumnjajte u to.

JARAC

Kada ste posljednji put pokušali vizualizirati ciljeve? Pred vama su odnosi i druženja, poput blagdanskih, za koje je dobro biti pripremljen kako biste izbjegli obiteljske ili prijateljske sukobe. Ne miješajte se tamo gdje vam nije mjesto i suzdržite se od suvišnih komentara. Iskoristite nadolazeći period fokusirajući se na sebe, bez obzira na obaveze.

VODENJAK

Moguće su neke najave zbog kojih ćete biti primorani ublažiti svoje ambicije i namjere. Nažalost, u okolini je danas dosta razdražljivih pojedinaca pa pripazite kako svoje raspoloženje ne bi projicirali na vas. Prepoznate li ih na vrijeme, uvažite njihovo mišljenje, ali radite prema vlastitoj savjesti i vještinama.

RIBE

Usklađujete se s vođom u sebi i onime koji se pokazuje na van. Ne dopustite ikome da vas povuče u svoj sumrak jer vi ste u svijetlu. Nekim odnosima je prošao vijek trajanja. Nemate li snage sada se suočiti s njima, vrijeme će vam ih vratiti. No, dobro je znati kako razmišljate ispravno jer, u ovom je trenutku, to najbolje za vas.