Proljeće je period oslobađanja pozitivne energije, a ove godine mnoge horoskopske znakove očekuju velike promjene. Donosimo vam stoga i financijski horoskop za ciklus koji je pred nama.

OVAN

Prvenstveno je važno ući u ovaj period s konceptom. Neke želje nećete moći odmah ostvariti jer ih je potrebno razraditi te odrediti prioritete. U kasnijem dijelu travnja očekuju vas određene prilike. Budite usredotočeni na ciljeve i pazite na znakove. Otvaraju vam se korisne prilike, budite spremni uočiti ih na vrijeme kako biste iz njih izvukli maksimum.

BIK

Ovog proljeća čeka vas pregršt pozitivnih situacija i iznenađenja pa tako i onih financijskih. No, kontrola je vrlo bitna stavka vašeg progresa i cjeloživotnog učenja. Zauzmite se za ono što vam je uistinu potrebno, a ne samo ono u što možete investirati jer ne želite da vam se potkradu pogreške.

BLIZANCI

Još uvijek nije vrijeme za velike nagrade Svemira. No, ne ustručavajte se jer blagostanje ovisi o onome što ste sada voljni investirati, a prvenstveno u sebe i vlastite sposobnosti. Iskoristite ovaj period koji vam nudi priliku za nadogradnju i rast, a zatim ćete osjetiti dobrobiti takvog djelovanja. Strpite se još malo i prepustite valu novih prilika.

RAK

Pred vama je period organizacije. Željeli biste neke stvari, ali trebate stati na stabilno tlo. Ne očekujte promjene preko noći. Vaša je obitelj sada prioritet. Djelujete li u skladu s tom pretpostavkom, uspjet ćete stvoriti kvalitetan balans između pokrivanja osnovnih potreba te želja. Ovo je lekcija koju sada trebate svladati.

LAV

U ciklusu ste napredovanja na poslovnom planu. Imate ćete prilike unovčiti određene projekte, ako ste ih do sada konkretizirali. Ne bojte se riskirati kada je riječ o samopromociji. Sada je bitno predstaviti se sposobno, baš kakvi jeste, a kako biste povećali investicije u ono što vjerujete.

DJEVICA

Do sada smo vam najavili koliko je ova godina značajna za vaš emocionalni, fizički, privatni i poslovni napredak. Mnogi od vas imaju priliku redefinirati se i postati boljom verzijom sebe. Isto se odnosi i na vaše financije. Proučite ih dobro i pokušajte promijeniti perspektivu raspolaganja. Savjetujte se, ako niste sigurni što mijenjati. Dobro je znati više.

VAGA

Iza vas je period odricanja, truda i kontinuiranog ulaganja. Ovog proljeća počet ćete ubirati plodove takvog djelovanja. Napokon možete odahnuti. Da, financije nikada ne prestaju biti dijelom života, ali vi ste sada u razdoblju koje vam nudi slobodu i prilike za uživanje. Iskoristite to.

ŠKORPION

O mnogočemu ovog proljeća razmišljate i morate se suočiti s nekim segmentima koje valja otpustiti. Slično je i s novčanim planovima. Redefinirajte prioritete. Potrudite se ne činiti pogreške iz prošlosti. Svjesni ste vlastitih mana kada je o financijama riječ. Sada je riječ da ih zauvijek korigirate.

STRIJELAC

Ovog proljeća i vi ćete, poput bilja, procvjetati. Osjećat ćete kako ste uzeli uzde u svoje ruke i ovladali svojim životom. Strah je sada nepoznanica i spremni ste na investiciju o kojoj već duže vremena razmišljate. Ako ste uistinu proučili sve mogućnosti i savjetovali se sa stručnjacima, moglo bi biti vrijeme za sljedeći korak.

JARAC

Nude vam se mogućnosti oslobođenja od određenih utega, ali samo ako shvatite kako je jedan od njih vaša nesklonost investiranju u mala zadovoljstva. Kako ćete imati sklonost druženjima s prijateljima i otkrivanju novih sfera, dopustite si uživanje u njima. Iz toga mogu proizaći samo nove prilike. Opustite se malo.

VODENJAK

Najavili smo vam nove, kreativne poslovne projekte i susrete s ljudima koji vam mogu pomoći realizirati se. Dolazi doba da to i učinite sigurnim korakom. Vjerujte u sebe i ono što trenutno imate za ponuditi. Velike su šanse kako ćete biti nagrađeni.

RIBE

Vrlo ste sposobni kada je riječ o procijeni situacije i prave istine koja se nalazi u pozadini nečije ponude. Ne bojte se izazvati one u koje sumnjate da vas pokušavaju uvući u, za vas, nepovoljnu poziciju. Dapače, izazovite ih i otvorit će vam se pregršt mogućnosti koje ćete, svakako, znati iskoristiti za napredak sebe, ali i ostalih.