Tjedni horoskop od 25. do 31. ožujka 2024. godine!

OVAN

Iako počinje vaša sezona, ovaj tjedan bit će u znaku rješavanja financijskih problema i poslovnih zaostataka. Moguće je da će vas mučiti pitanja na koja nećete samostalno znati odgovoriti pa ćete morati potražiti pomoć od kolega. Nemojte se ustručavati zamoliti nekoga da vam dodatno pojasni na što biste trebali obratiti pažnju. U delikatnim situacijama ovo je jedini način za pravilan dolazak do cilja. Ipak, nemojte biti previše ozbiljni i prepustite se energiji svemira koja će vas svakako podržavati. 

BIK

Ovaj tjedan bit će u motivu čišćenja - proljeće vas uvijek potiče na aktivan rad, ali čišćenje će se ticati i vaših emocija. Osjećaj koji se u nama pojavi kada dovedemo u red naš životni prostor, nerijetko se prelije i na emocije koje se skrivaju u nama. Moguće je da ćete ovaj tjedan potaknuti presudnu raspravu s bliskom osobom o pitanju koje vas je već dugo mučilo, a sada više nećete moći gurati probleme pod tepih. 

BLIZANCI

Sezona Ovna bit će izuzetno energična i zabavna za vas. Dugo ste živjeli mirno i povučeno, a sada osjećate snažnu potrebu za blizinom drugih ljudi. Prihvatit ćete baš svaki poziv na druženje i jednostavno uživati. Proljeće na vas djeluje tako iscjeljujuće i bit ćete motivirani i odlučni postići svoje ciljeve.

RAK

Budite hrabri i ne bojte se preuzeti vodstvo. Proljeće vas potiče na izlazak iz zone komfora i privlačenje avantura koje će promijeniti vašu svakodnevicu. Ipak, morat ćete postaviti osobne granice, jer će ih netko poželjeti izbjeći. Ne dajte se omesti i budite ustrajni u postavljanju osobnih uvjeta ovaj tjedan. 

LAV

Tjedan će biti pomalo kaotičan, ali ujedno i strastven i energičan. Uživat ćete u svemu što vas bude okruživalo i prihvaćati prilike koje budu dolazile pred vas, ali istovremeno ćete osjećati umor i potrebu za mirom. To vam se rijetko dogodi, ali intenzivne akcije rezultiraju ovim učinkom. Važno je vježbati ravnotežu i pokušati prizvati harmoniju u svoju svakodnevicu.

DJEVICA

Ovaj tjedan će za vas biti prava mala renesansa! Odbacite sve obrasce i navike koje su vas kočile kako biste zakoračili u bolju i uspješniju verziju sebe. Napravite pravu i detaljnu akciju reorganizacije vlastitoga života, jer ova sezona može biti itekako poticajna za vas ako je prihvatite na pravi način. 

VAGA

Proljeće u vama budi romantičnu stranu, ali ona se ne mora ticati isključivo ljubavnog odnosa. Počet ćete promatrati okolnosti u kojima se nalazite ružičastim naočalama, a to može imati i dobre i loše strane. Potrebno je veseliti se i romantizirati svoj život, ali nije nužno prihvatiti baš sve okolnosti koje ga čine, jer onda nema mjesta za postizanje napretka. 

ŠKORPION

Osjećate se pomalo letargično, ali kako se tjedan bude primicao kraju, stvari će sjesti na svoje mjesto. Moguće nedoumice oko prethodno donesenih odluka neće vas više zamarati, nego ćete naučiti prihvatiti stvarnost i prestati bježati u prošlost. Normalno je smatrati kako smo u nekim trenutcima možda mogli bolje reagirati, ali potrebno je takve situacije shvatiti kao lekcije i ostaviti ih iza sebe. 

STRIJELAC

Proljetna sezona bit će blagonaklona prema Strijelcima, ali ponajviše prema onima koji su u potrazi za ljubavnim partnerom. Slobodni Strijelci mogli bi ovaj tjedan primiti zanimljivu ponudu koja će rezultirati bliskim poznanstvom, a kasnije možda i ljubavnim odnosom. Prepustite se energiji koja dolazi do vas i prihvatite sve lijepo što vam je svemir pripremio!

JARAC

Ovaj tjedan pred vas donosi potrebu za konkretnim definiranjem određenog odnosa. Možda će vas mučiti obiteljska pitanja, ali postoji mogućnost da ćete poželjeti ljubavnu vezu dovesti do nove razine. U svakom slučaju, osjećat ćete se ohrabreno potaknuti važan razgovor koji se tiče jednoga odnosa, a rezultat će biti i više nego zadovoljavajući. Sve što želite, dobit ćete početkom proljetne sezone! 

VODENJAK

Zanimljivo je kako će ovaj tjedan za vas biti vrlo važna iskrenost u odnosima. Mogli biste shvatiti kako netko nije bio baš uvijek dobronamjeran, a pustili ste ga preblizu. Nemojte donosi nagle zaključke, ali ne dajte da stvar ostane neriješena. Svi mi griješimo, ali bitno je jesmo li svjesni da greške nisu nešto na čemu bismo trebali ustrajati. Razgovor će ovdje biti ključan.

RIBE

Vježbat ćete samoprihvaćanje, a to će vam itekako koristiti prilikom zauzimanja za sebe na radnome mjestu. Bit će potrebno stati iza svojih vrijednosti i glasno se založiti za njih. Ovaj tjedan pred vas donosi i pitanja vezana uz novac. Morat ćete razraditi detaljan financijski plan kako ne biste kasnije morali povlačiti veće mjere štednje. Budite organizirani, i ne zaboravite da do cilja stižu samo najuporniji.