Sezona Raka počinje 21. lipnja i završava 22. srpnja, a tijekom nje biste mogli biti inspirirani ojačati veze koje ste nedavno obnovili ili stvorili. Tijekom sezone Raka, Mjesec preuzima vodstvo, vodeći nas kroz dubine naših emocija i potičući nas na duboko povezivanje s našim voljenima.

Za ovo vrijeme, osoba može više vremena provoditi kod kuće, osjećajući se duboko emotivno, nostalgično i brižno. Bez obzira na vaše planove, ovo doba godine ima potencijal produbiti vaše veze s voljenima i poboljšati vašu emocionalnu svijest. Slično kao i kod pravog raka, postoji tendencija povlačenja u svoju ljušturu kada se ne osjećate potpuno podržano, viđeno, saslušano ili shvaćeno.

Evo što svaki znak može očekivati tijekom sezone Raka.

Ovan

Suočimo se s tim: obično imate brz pristup kretanju kroz život. Tijekom sezone Raka, možete probuditi vašu tendenciju kako biste se opustili i uživali u udobnosti vlastitog prostora. Možda će doći vrijeme kada će biti nemira, ali uključivanje voljenih osoba u bilo koju avanturu dodaje dodatni sloj ispunjenja.

Bik

Za vas je ova sezona izvrsna prilika za prikupljanje vrijednih informacija. To je zato što će Sunce proći kroz vašu 3. kuću komunikacije, omogućujući vam poboljšati svoje komunikacijske vještine i proširiti znanje. Čak i ako trenutno ne razmišljate o istraživanju, otkrit ćete da provodite više vremena nego inače družeći se s prijateljima i kolegama. Osim toga, možete predvidjeti sudjelovanje u dinamičnim raspravama koje imaju potencijal utrti put duboko zadovoljavajućim kreativnim i suradničkim konceptima i nastojanjima.

Blizanci

Osjetit ćete sigurnost kada se približite novim prilikama za povećanje prihoda. Podići ćete svoju trenutnu strategiju na višu razinu i možda ćete čak imati hrabrosti zatražiti povišicu ili dodatne odgovornosti. S obzirom na vašu urođenu sposobnost povezivanja s drugima, sada je dobro vrijeme za istraživanje strategije povećanja vašeg novčanog toka i dijeljenje ideja sa svojim krugom prijatelja i kolega. Uključivanje u smislene rasprave može rezultirati povoljnim ishodom.

Rak

Tijekom ove sezone, mogli biste poduzeti značajne korake prema ostvarenju svojih dugoročnih ciljeva. Uz vašu sposobnost da iskoristite svoju intuiciju, sada je savršeno vrijeme upotrijebiti tu moć i usredotočiti se na ono što stvarno želite postići. Kao rezultat toga, postat ćete nezaustavljiva sila.

Lav

Sunce, koje vlada vašim znakom, trenutno prolazi kroz vašu 12. kuću duhovnosti. Sada je vrijeme za samoispitivanje i razjašnjavanje vaših budućih ciljeva tako da kada dođe trenutak u kojem možete zablistati, budete spremni. Preporuča se odvojiti vrijeme za aktivnosti koje potiču samorefleksiju. To može uključivati ​​sudjelovanje u radu na događajima, vođenje dnevnika, meditaciju ili duge večernje šetnje.

Djevica

Zbog prolaska Sunca kroz vašu 11. kuću prijateljstva i umrežavanja, osjećat ćete se motivirano i sposobno surađivati ​​s drugima kako biste uspješno dovršili projekte koji su vama osobno značajni. Kao rezultat toga, doživjet ćete dublji osjećaj povezanosti s ljudima koji vas istinski razumiju i cijene.

Vaga

Ako želite unaprijediti svoju karijeru, impresionirati vrijednog klijenta ili se uključiti u razgovor sa svojim nadređenima kako biste razgovarali o svojim budućim ciljevima, ovo razdoblje od četiri tjedna jedinstvena je prilika za nastavak ovih napora. Jednostavno rečeno, imate mogućnost prigrliti svoj puni potencijal.

Škorpion

Tijekom sezone Raka, vrijeme je da Škorpion izađe iz svoje zone komfora. Ovo može biti i uzbudljivo i uznemirujuće za nekoga tko preferira rutinu poput vas. Možete se odvažiti na nova i uzbudljiva iskustva, poput upisa na online tečaj ili odlaska na dugo putovanje. Bez obzira na put koji odaberete, osjećat ćete se osnaženi da maksimalno iskoristite iskustvo i pronađete istinsko ispunjenje.

Strijelac

Kao pustolov, više volite nešto poduzeti nego se nositi sa svojim emocijama, osobito onim dubljim. Tijekom ove sezone, suočit ćete se sa zadatkom upravljanja emocionalnim vezama. Vrijeme je da potaknete dublje veze sa svojim partnerom ili voljenim osobama.

Jarac

Ova sezona naglašava timski rad, ali ne u poslovnom kontekstu. Riječ je o intimnim ljubavnim ili bliskim prijateljskim vezama u kojima će biti važno surađivati s drugom osobom. Razgovor i kompromis bit će ključni motivi za vas u narednom razdoblju.

Vodenjak

Tijekom sezone Raka, Vodenjaci će se usredotočiti na stabilizaciju svog profesionalnog i osobnog života. Važno je ostati oprezan i izbjegavati impulzivne financijske odluke, jer kraj godine može donijeti nestabilnosti. Na ljubavnom planu, vaša veza će se razvijati stabilno, a slobodni Vodenjaci će imati najveće šanse za novu ljubav u drugoj polovici godine.

Ribe

Ovo je vrijeme kada ćete imati priliku obnoviti svoje emocionalne rezerve i uspostaviti dublje veze s voljenima. Na profesionalnom planu, nove prilike će se pojaviti, ali je važno pažljivo birati svoje poteze kako biste izbjegli nepotrebne rizike.

Izvor: Žena.rs