Gisele Bündchen (43) otkrila je što jede kako bi imala zdrav i uravnotežen život. Sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila je popis najdražih biljaka i začina koji je održavaju u dobroj formi. "Stvarno vjerujem u drevnu izreku 'Neka hrana bude tvoj lijek' jer sam osjetila veliku razliku u svom životu kada sam počela bolje birati hranu", objasnila je.

Gisele koristi đumbir za poticanje probave i zbog njegovih protuupalnih svojstava, kao i peršin za koji piše kako sadrži antioksidanse i potiče dobar dah. Također, voli ružmarin jer stimulira imunološki sustav i pomaže joj u poboljšanju probave. Kurkuma je još jedan od njezinih omiljenih sastojaka, zbog svojih protuupalnih učinaka i jer je smatra pojačivačem zdravlja srca.

Napisala je kako je bosiljak dobar za srce, kao i da je odličan antioksidans i antibakterijski sastojak, dodavši da crni papar pomaže u apsorpciji hranjivih tvari. Osim toga, uživa u cilantru zbog njegovih sposobnosti detoksikacije i snižavanja šećera u krvi, a redovito koristi origano zbog antimikrobnih svojstava. Svoj popis sastojaka zaokružila je veličanjem vrlina cimeta kojeg je pohvalila zbog sposobnosti poboljšavanja cirkulacije.

Manekenda tvrdi kako je osjetila veliku razliku u svom životu kada je počela pomnije razmišljati o hrani i istraživati njezine blagotvorne učinke. Neprerađena hrana, njezini prirodni nutrijenti i vitamini hrane naše tijelo pomažući nam da ostanemo zdravi i osjećamo se dobro, a pravi dokaz za ovu tvrdnju sama je Gisele koja zaista izgleda odlično i osjeća se sjajno u svojemu tijelu.

CF / Thunder Press / Profimedia, Vivara via Bestimage / Bestimage / Profimedia Tajne zdrave prehrane Gisele Bündchen

Izvor: Stil.rs