Pročitajte u nastavku vaš dnevni horoskop za 17. lipnja 2024. godine i doznajte kako su vam zvijezde naklonjene!

OVAN

Navikli ste jasno izraziti svoje mišljenje no danas biste time neželjeno mogli nekoga povrijediti. Pokušajte se suzdržati, ako se od vas ne traži pomoć direktno. Usporite u poslovnim obavezama. Ne morate biti tako brzi, a ponekad je bolje ne otkriti sve svoje adute.

BIK

Ako niste u vezi, jedan spontani susret mogao bi to promijeniti. Danas biste mogli ponašati nepredvidivo. Prihvatite samo činjenicu da vam Zvijezde nude takav dan, a to je rijetka prilika jer sve pa i vas pokazuje u drugačijem svjetlu.

BLIZANCI

Probudite malo vlastitu kreativnost. Izrazite se kroz nju, koristite se rukama i načinima na koji one stvaraju. Posvetite se sebi, vlastitim potrebama i fokusirajte ne njih. Ne budite ono što drugi od vas žele niti se mijenjajte zbog ikoga trenutno.

RAK

Mislite danas na detalje jer to bi moglo prevagnuti na poslovnom, ali i privatnom planu. Od vas se očekuje da shvatite namjere drugih prije no što ih sami iskažu. Oslonite se na intuiciju no budite posebno pažljivi želite li iskoristiti prilike pred vama.

LAV

Mogli biste zalutati u određene ideologije i filozofije, a što bi se također moglo pokazati kao ključ za vaš osobni rast i napredak. Imate li danas priliku upustiti se u neki razgovor koji vam inače nije sasvim tematski poznat, učinite to.

DJEVICA

Neka su prijateljstva pred kušnjom. Čak i samo vremena ne nužno i kvalitete odnosa, ali svakako ćete se naći u prilici preispitati njihove vrijednosti i potencijale. Odluka je isključivo na vama, vođena vašim trenutnim potrebama.

VAGA

Ako netko još nije stekao vaše povjerenje, a u čestom ste doticaju dajte si truda i pokušajte shvatiti dubinu te osobe. Tek tada ćete moći odrediti imate li potrebu za odnosom te kako ga ubuduće formirati. Mogli biste se iznenaditi.

ŠKORPION

Pazite s kime se družite i dijelite svoje ideje i razmišljanja. Netko bi mogao ugroziti vašu reputaciju. Budite danas na oprezu i zadržite vama najvažnije za sebe. Osjećate li pad energije i poleta, sasvim je normalno u ovom ciklusu. Pokušajte pronaći vrijeme za ono što vas inspirira i pokreće.

STRIJELAC

Osjećate li se iscrpljeno i previše usredotočeno na obaveze jasno je kako vam je potreban predah, ali i društvo. Nađite se s prijateljima i uživajte u novoj, svježoj energiji i razmjeni ideja. To vas ionako najviše pokreće i proširuje perspektivu. Ne zaboravite da ste društveno biće.

JARAC

Trenutno u svemu vidite priliku za rast, ali iscrpljuju vas tuđe gluposti. Posvetite se nekom hobiju i dajte si odušku. Snagu crpite iz znanja, a sada je idealna prilika za naučiti nešto novo.

VODENJAK

Držite se danas vlastitih uvjerenja i jasno izrazite što želite inače bi se stvari mogle zakomplicirati i ostaviti vas u neugodnom položaju. Zauzmite se za sebe i ono što želite i ne odstupajte od toga.

RIBE

Zvijezde vam poručuju da se odmaknete od zone komfora i pokušate sagledati situaciju iz druge pozicije. To će vam otvoriti i neka nova vrata koja ste potajno priželjkivali. Vrijeme je za mali, ali koristan rizik.