Koji ste znak u kineskom horoskopu doznajte ovdje

ŠTAKOR
Opreznost je ključna riječ u svibnju za vas, a naročito je važno da sve povjerljive informacije zadržite za sebe. Provjeravajte sve dvaput, pažljivo se pripremajte za sastanke, radije se oslonite na sebe nego na prijatelje i obitelj. Spontanost jest vrlina, ali ovog mjeseca neće vam ići u korist. Bolje je ograničite koliko god možete.

BIVOL
Svibanj vam donosi mnoštvo prilika – kako na poslovnom, tako i na emocionalnom planu. Otvorite i oči i srce za nova poznanstva. A i za ona koja već smatrate starim i odavno svrstanim u prijatelje bez mogućnosti da se emocije prodube. Opuštanje – to je ono što vam nedostaje.

TIGAR
Uspjet ćete obaviti razgovore koje već dugo priželjkujete. Budite izravni, ovo je prava prilika da se predstavite u najboljem svjetlu. Romansa je na pomolu, ne dopustite da vam stare uspomene pomute pogled na budućnost.

ZEC
Nikog novog nećete upoznati ako se stalno krećete starim stazama. Malo ste uljuljkani u svom slatkom, poznatom svijetu, ali stabilnost je za vas u svibnju dobar izbor samo na profesionalnom planu. Od razdoblja mladog Mjeseca, 18. svibnja, čak i na poslu bi bilo dobro da planirate novi nastup.

ZMAJ
Polako i oprezno na intimnom planu, to je savjet koji vam donosi svibanj. Verbalne vještine bit će itekako od pomoći, jer vaš nastup postaje daleko ugodniji kad obrazložite svoju poziciju. Na poslu očekujte konkurenciju, sredite sve što možete i ne ostavljajte neuredne projekte u posljednjoj fazi.

ZMIJA
Ostanite hladne glave pred čarobnim romantičnim izazovima koji vam se spremaju tijekom svibnja. Ako nešto podsjeća na promašenu ljubav, velika je šansa da će postati izvor novog razočaranja. Ni na poslu nije trenutak za opuštanje. Bolje je da zadržite ozbiljan i profesionalan stav, nego da napravite propuste zbog kojih ćete najviše vi žaliti.

KONJ
Nesebična ljubav vaš je ključ za svibanj – budite topli, ali i ozbiljni, romantični ali i mudri dovoljno da važan odnos konačno dobije oblik koji od početka priželjkujete. Na poslu ostanite koncentrirani i pažljivo pratite konkurenciju.

KOZA
Jesu li konačno uslišene vaše ljubavne molitve? Svibanj vam donosi važne uvide, a visoka emocionalna inteligencija dobro će vam doći i na profesionalnom planu. Tek uz nju ćete uspjeti izbjeći velik rizik od neugodne situacije kakvu ste već jednom iskusili.

MAJMUN
Ne dopustite da vam kraj jednog važnog poslovnog odnosa pokvari raspoloženje ovog mjeseca. Za vas se otvara novo poglavlje, a i ljubavni odnosi traže vašu povećanu pažnju. Nađite energije za to.

PIJETAO

Ljubav, ljubav, ljubav – tako se svibanj zove u vašem rječniku. Da, konačno možete očekivati tu toplu struju u svom srcu, a na poslu ćete doživjeti utjecaj potpuno nove energije. Eventualni otpor suradnika ne treba vas zabrinjavati brinuti – on je privremen.

PAS
Novosti na poslu obilježit će ovaj mjesec. To znači i povećani opseg posla, ali i potrebu da i dalje pazite na svaki detalj. Naporno, ali neizbježno. Na ljubavnom planu očekujte uzbuđenje iz pravca na koji do sada niste uopće obraćali pažnju. Greška, koju sada možete ispraviti.

SVINJA
Nađite u sebi snagu za kompromise, to je poruka koju vam svibanj nosi. Uvijek postoji mogućnost za povlačenje i prepuštanje izvjesnog prostora partneru, kako onom poslovnom, tako i ljubavnom. Uostalom – razmislite: zar ne biste isto to savjetovali prijatelju?