TJEDNI HOROSKOP OD 27. VELJAČE DO 5. OŽUJKA: Ovnovi lutaju u prošlost, Djevice - razmislite vodite li prave bitke

Saznajte što vašem horoskopskom znaku predviđa tjedni horoskop od 27. veljače do 5. ožujka 2023. godine!

Pexels

Tjedni horoskop od 27. veljače do 3. ožujka 2023. godine!

Ovan
Sve će prštati od strasti u vašim ljubavnim odnosima. Usprkos činjenici da se nijedan planet ne kreće retrogradno, vi mislima putujete u prošlost i pokušavate iz nje izvući važne lekcije za budućnost.

Bik
Ne povlačite se pod pritiskom okolnosti. Budite odgovorni i asertivni. Pažnja, suzdržanost i disciplina su vaše najneophodnije osobine ovoga tjedna.

Blizanci
Odlično je vrijeme za oslobođenje navika koje vam oduzimaju energiju. S introspekcijom ste završili - zašto sada ne biste krenuli u akciju?

Rak
Ne trošite energiju na sitnice i budite pomalo skeptični prema sumnjivim prijedlozima koji su mogući ovog tjedna. Zračit ćete snagom i samopouzdanjem.

Lav
Mogli biste se naći na testu. Koristite metode opuštanja kako biste manje brinuli i poboljšali raspoloženje. Ne žurite i nikome ne prelazite put. Ovo je ključ uspjeha svakog predstavnika ovog znaka.

Djevica
Ovog tjedna je preporučljivo da sve radite mirno i bez nerviranja. U suprotnom, riskirate sukobe na radnom mjestu koji bi vas mogli odvesti u slijepu ulicu. Budite razboriti.

Vaga
Nemojte očekivati neko čudo od ovog tjedna - u periodu slabosti Venere u znaku Ovna, radije odmorite. Preporučljivo je isključiti velike kupnje bez razmišljanja.

Škorpion
Tjedan će biti nepredvidiv, a vi vrlo ranjivi. Posao i omiljeni hobi pomoći će vam odvratiti pažnju od opsesivnih misli i anksioznosti. Rutinski zadaci ne samo da će vam pomoći da se fokusirate na važno, već će vam pomoći i da se smirite.

Strijelac
Štedite novac i energiju. Najbolja strategija za vas ovog tjedna je da 'siđete nakratko s trona' i posvete vrijeme kućnim poslovima i transformaciji prostora oko sebe.

Jarac
Obratite pažnju na svoje snove. Oduprite se iskušenju da učinite nešto rizično. Fokusirajte se na unapređenje svojih vještina. Koncentracija će vam biti sjajna u ovom periodu.

Vodenjak
Suzdržite se od impulzivnih odluka. Suočit ćete se s izazovima, ali ako sve radite strpljivo i promišljeno, sve će biti dobro. Postepeno ulazite u znatno mirniji period.

Ribe
Ne vjerujte u neprovjerene činjenice o prijateljima i voljenima, slušajte razum. Budite fleksibilni kako biste održali pozitivnu dinamiku u ljubavnoj sferi. Ovo je vrijeme kada trebate pripaziti da ne kažete nešto bez razmišljanja.