Prema astrologinji Liz Simmons, za sljedeća 3 horoskopska znaka ožujak će biti najsretniji mjesec u 2023. godini:

Strijelac
Dok je Saturn u Ribama, lako možete iskoristiti energiju ovog planeta. Vrijeme je da u ožujku otkrijete i istražite svoju pravu svrhu. Konačno ćete krenuti putem za koji ste posve sigurni da je vaš... Sve što odlučite, moguće je ostvariti. 

Jarac
Ožujak je najsretniji mjesec za Jarce u ovoj godini. To je zato što će Pluton konačno napustiti Jarca u ožujku (u vašem je znaku od 2008. godine), što će vam omogućiti da se osjećate lagodnije i slobodnije. Moguće je da su se do ovog mjeseca Jarci vjerojatno osjećali pomalo na ivici. Međutim, ovaj teret s leđa bit će im skinut u ožujku. 

Vodenjak
Venera će ući u područje koje joj odgovara, a Saturn će konačno napustiti vaš znak i ući u Ribe. Moguće je da će ova planetarna događanja donijeti velike preokrete. Osjećat ćete se manje ograničeno. Moguće su nove romantične prilike, odlične ponude za karijeru i putovanja. 

Prema riječima astrologinje, horoskopski znak koji će se u ožujku suočiti s izazovima su Ribe. Saturn će ih pomalo ograničiti i, poput svakog velikog učitelja, suočiti s važnim lekcijama, koje vode do života kakav zapravo žele.