Venera u Ovnu do 16. ožujka traži hrabrost, izravno iskazivanje osjećaja - bit ćemo zaljubljivi i direktni. A kako će se osjećati svaki horoskopski znak tijekom ovog tranzita i do kraja ožujka, pročitajte u našem ljubavnom, mjesečnom horoskopu...

Ovan
Prvih dana u mjesecu predstavnici znaka Ovna bit će vrlo sretni u svojim ljubavnim vezama. Slobodni predstavnici znaka mogu upoznati nekog posebnog! Također, lako biste mogli obnoviti stare odnose. U svakom slučaju, ljubav vam cvate. Svakako, ne zaboravite ostati razboriti iako će vas pogoditi Kupidova strelica.

Bik
Vaš uspjeh u karijeri ovog mjeseca ima prednost nad obiteljskim životom. To može nepovoljno utjecati na emotivne odnose. Ne zanemarujte partnera, provodite više vremena zajedno. Lako ćete upoznavati nove ljude i stjecati prijatelje. Ne odbijajte pozive na zabave.

Blizanci
Sudbina vam daje priliku da obnovite izgubljene veze iz prošlosti. Ako ste slobodni, zvijezde vam obećavaju obećavajuće susrete. Možete naći savršenog suputnika. Češće ćete izlaziti i zabavljati se. Strpljenje će vratiti život vašem braku. Ključ harmonije je smirenost.

Rak
Harmonični odnosi se grade na konstruktivnom dijalogu. Izbjegavajte svađe. Svaka osoba ima svoje gledište i mišljenje. Za oboje je korisno da razgovarate bez zamjeranja. Vaša usamljenost neće dugo trajati. Uskoro vas očekuje poznanstvo koji obećava. Ako imate partnera, pokušajte drugačije gledati na svog izabranika. Sjetite se zašto ste se zaljubili u njega - to će ojačati vašu vezu.

Lav
Inzistiranje na svojim stavovima i kritiziranje partnera nije baš konstruktivno. Organizirajte romantično iznenađenje ili jednostavno otvoreno razgovarajte da biste ojačali vezu. Bez razgovora je teško razumjeti šta se događa u duši čovjeka. Važno je shvatiti da sebičnost nikoga ne čini sretnim. Morate biti fleksibilni i otvoreni za promjene u vašoj vezi. 

Djevica
Impulzivne odluke donijet će više štete nego koristi. Da biste izbjegli razočarenje u ljubavi, ne srljajte u odnos i razgovarajte s nekime tko vam je blizak. Početak proljeća donosi vam puno energije i posvećenosti poslu. Ako ste u vezi, pokažite više interesa za probleme voljene osobe.

ljubav
Shutterstock 

Vaga
Iako je malo vjerojatno da ćete u ožujku sresti osobu koja vam može promijeniti život, imate mnoštvo razloga za radost. U međuvremenu, možete razmišljati o tome što vas sprječava da gradite odnose. Jeste li otpustili prošlost i stare vezanosti? Oni predstavnici znaka koji su u vezi ojačat će odnos iskrenim razgovorima i otvaranjem partneru. 

Škorpion
Astrolozi vam preporučuju da slušate svoju intuiciju kako ne biste upali u romantičnu zamku. Morate preuzeti inicijativu nad svojim životom. Bez oklijevanja ćete uroniti u ljubavnu avanturu. U svakoj vezi važno je pokazati ljubaznost i suosjećanje kako ne biste povrijedili partnera.

Strijelac
U potrazi za pravom ljubavlju, ne treba gubiti optimizam. Iako vi cijenite slobodu i ne želite se previše vezati, mogao bi vas u ožujku frustrirati niz neuspješnih pokušaja da započnete vezu. Nemojte se plašiti odbiti osobu koja vas ne zadovoljava. Ne vraćajte se bivšim ljubavnicima. Ako ste u vezi, u ovom mjesecu nepovjerenje će vas mučiti.

Jarac
Marljivošću i odgovornošću ćete postići uspjeh u svim poljima svog života. Prilikom izbora partnera, bilo bi mudro zatražiti savjet voljenih. Ne gubite vrijeme na neozbiljnu osobu. Takvi odnosi vam neće donijeti ništa dobro. Do kraja mjeseca očekuju se ugodna poznanstva.

Vodenjak
Ne oslanjajte se na sreću, morate planirati svoj budući život. Iako je romansa na poslu moguća, to ne bi trebalo utjecati na vašu radnu sposobnost. Nećete uvijek imati dovoljno vremena i volje za romantične sastanke. U drugoj polovici ovog mjeseca bit ćete obasipani pažnjom. U vašem okruženju postoji netko tko vas može i želi usrećiti. Otvorite oči.

Ribe
U proljeće postoji dobar potencijal za početak duge, ozbiljne veze. Ne osvrćite se. U prošlosti nema ništa za vas.... Uživajte u svakom trenutku ako želite izgraditi jaku vezu. Ne odustajte od novih ljubavnih sastanaka. Budite empatični prema svom partneru.