Proljeće je doba godine kada se sve budi, kada dani postaju duži, priroda osvaja svojom ljepotom, a budimo se i mi. Tijekom proljeća imamo više energije i poleta, spremniji smo hrabro krenuti prema novim prilikama. Kako se spremiti za period kada sve počinje cvjetati? Horoskop otkriva što svaki znak treba učiniti prije proljeća 2023. godine:

Ovan - Vrijeme je da radite na sebi i otvorenije komunicirate s ljudima, usprkos činjenici da oni mogu imati drugačije poglede na život od vas. U poslovnoj sferi očekuju vas pozitivne promjene, budite spremni na njih. Početak proljeća nije vrijeme za odmor, već za akciju.

Bik - Dočekajte proljeće u dobroj fizičkoj formi. Počnite vježbati, prilagodite prehranu, a i usvojite zdrave navike spavanja. Potaknite svoje tijelo da se probudi iz hibernacije prije nego što počne proljetno buđenje. 

Blizanci - Blizancima je važno da njeguju u sebi kvalitete kao što su smirenost, staloženost, duševni mir. Ove osobine mogu vam donijeti puno dobrog u proljeće. Ako je moguće, vrijedi uzeti kratak odmor krajem zime da biste napunili baterije za proljetnu akciju. 

Rak - Učinite što više dobrih djela na kraju zime. Ovo će pomoći da se pravilno pripremite za proljeće i osvijestite da ste učinili nešto što je vrijedno. Slušajte srce, ono će vam reći kojim putem krenuti. 

Lav - Ojačajte povjerenje u vezi. Promotrite koji su vaši propusti u ljubavnoj vezi, preispitajte se. Ako proljeće 2023. godine započnete negativno, onda to može izazvati nalet nevolja u različitim područjima života.

Djevica - Ako ste dugo željeli promijeniti posao, možete pokušati da to učiniti u veljači, da bi u ožujku počeo novi životni ciklus. Također, možete napraviti promjene u svom izgledu koje će učiniti da se osjećate još bolje u svojoj koži.

Vaga - Vratit ćete se idejama koje su vas nekad ranije inspirirale, ali ste ih iz nekog razloga zanemarili. Ovo će blagotvorno utjecati na motivaciju i pomoći vam da gledate u budućnost s više samopouzdanja

Škorpion - Najbolja priprema za proljeće za vas je da uspostave dobre odnose s voljenima, oprostite sebi i drugima greške. Budite spremni zatražiti oproštaj i oprostiti. Potrudite se da uđete u novu sezonu bez konflikta i teških emocija.

Strijelac - Pokušajte u veljači unijeti malo raznolikosti u svoj osobni život. Možete otići na neobičan sastanak, na drugačiji način organizirati svoje slobodno vrijeme i proces rada. Razbijte rutinu nečim novim - godit će vam više nego što mislite! 

Jarac - Sada nema retrogradnih planeta, pa će vam biti mnogo lakše nositi se s negativnim mislima i iskustvima koja su vas pratila neko vrijeme. Sve važne, veće kupnje možete obaviti sada, nema nikakvih prepreka. 

Vodenjak - U veljači nemojte burno reagirati na kritike. Radite na sebi kako bi vas što manje pogađali komentari i mišljenje drugih ljudi. Bit će korisno saslušati riječi i savjete ljudi iz okruženja koji vas mogu potaknuti na razvoj. Okružite se pozitivnim ljudima. 

Ribe - Za vas je početak proljeća gotovo uvijek magično i važno doba godine. Ovoga puta imat će mnogo sreće, međutim, Venera će od kraja veljače biti u nepovoljnom položaju, pa astrolozi preporučuju da izbjegnete bilo kakve svađe s partnerom. Kreirajte odnos od srca do srca, potpuno iskren.

Izvor: sensa.mondo.rs