Planet Merkur u znak Jarca ulazi 7. veljače i ostat će u njemu do 27. veljače - u narednih 20 dana očekuje nas posebno razdoblje. Merkur predstavlja um, racionalno razmišljanje, komunikaciju, učenje, trgovinu i posao. Svaki put kada ovaj planet uđe u novi znak, smatraju astrolozi, dolazi do promjena u navedenim područjima.

Što čeka vaš horoskopski znak 7. do 27. veljače kada je Merkur u Jarcu:

Ovan
Očekujte da će sve vaše misli biti prožete poslom, može doći do novih poznanstava, obuka, poslovnih putovanja, više komunikacije s kolegama tijekom radnog i slobodnog vremena. Izbjegavajte bilo kakve konflikte.

Bik
Možda želite učiti, naučiti nove stvari u raznim područjima i usavršiti svoje znanje. Tijekom ovog perioda bit će više komunikacije s obitelji, posebno s roditeljima i djecom, kao i s nadređenima. Moguće je da ćete dobiti savjete od bliskih ljudi, ali ne zaboraviti da je na vama izbor hoćete li ih prihvatiti ili ne.

Blizanci
Očekuje vas otvaranje prema obilju znanja. Učite i iskoristite svoje talente i sposobnosti. Odlučite promijeniti loše navike u dobre, posebice one u području zdravlja.

Rak
Rakovi će biti fokusirani na veze. Partner će biti darežljiv s novcem, a pravi je trenutak da i vi uzvratite na isti način. Rakove očekuje više interakcije s nadređenima ili poslovnim partnerima. Dobar je trenutak da se svaki odnos – i privatni i poslovni – dovede na novi, racionalan nivo, kada se sve otvoreno govori i razumije.

Lav
Moguće je da će vam se mnogi obratiti za pomoć i savjet. Pokušajte pomoći sa svime što je u vašoj moći. Čuvajte se novih dugova i kredita - razmislite, je li vam to zaista potrebno. Smanjite stres i jačajte imunitet.

Djevica
Vaša glavni planet je sada u dobroj poziciji i ovo vam otvara mnoga vrata. Obavezno razmotrite mogućnosti i ne odbacujte nove. Obitelji je potrebno više pažnje i brige, pa im se posvetite. Kreativno stvaranje i proučavanje nove zanimljive teme, način je na koji ćete ostvariti novu povezanost..

Vaga
Htjet ćete promijeniti nešto u svom životnom prostoru. Prije kupovine nečeg novoga, razmislite možete ili možete iskoristiti ono što već imate, samo u novom ruhu. Kroz prehranu i fizičku aktivnost jačajte imunitet.

Škorpion
Tijekom ovog razdoblja, vaše se želje mogu počet ostvarivati. Možda ste na neke čak i zaboravili, ali to ne znači da se ne trebate posvetiti ostvarenju svojih ambicija.

Strijelac
Može doći do promjena na poslu, na primjer, povećanja plaće, neke nove prilike. Čak i ako se to ne dogodi, nastavite se trudite jer će se isplatiti. Imate podršku od strane partnera, ali izbjegnite sukobe - najvažnije je da sada pronađete kompromis.

Jarac
Jarci su posvećeni osvještavanju i razumijevanju sebe, čekaju ih lekcije za razvoj samopouzdanja. Ukoliko u nečemu nemate dovoljno iskustva, ne plašite se potražiti pomoć. Čuvajte se sukoba i svađa – uvijek se trudite sačuvati mir.

Vodenjak
Potrebna vam je samoća, da date prostor svojim mislima. Opuštaju vas mir i tišina. Pronađite neko tiho i mirno mjesto za sebe i prepustite se svojim potrebama. Naučite optimizirati troškove, ali ne štedite novac na onome što vam je važno, već smanjite nepotrebne troškove.

Ribe
Ribe bi mogle upoznati nove ljude koji bi im mogli biti važni u karijeri. Na poslovnom planu moguće su razne mogućnosti. Razmislite o svojim željama i osvijestite jesu li baš sve od njih u vašu korist.

Izvor: sensa.mondo.rs