Znate li što znače datumi ogledala i da je upravo 11. studenog jedan od najsretnijih datuma ove godine?

Broj 1 naziva se i brojem Sunca, odnosi se na nove puteve, početke, osnaživanje, izbore i postavljanje novih namjera. Datum 11.11. također ima kvalitete broja 11 koji je, pak, broj visoke vibracije, a simbolizira vjeru, blagoslove i prosvjetljenje. Riječ je, dakle, o jednom od najsretnijih datuma ove godine. 

Numerolozi smatraju da je ovaj dan posebno povoljan za transformaciju, ali ona se događa kroz pojačane emocije. Moguće je da će naše potisnute emocije i strahovi izbiti na površinu, posebno kada je riječ o ljubavnim odnosima. Ali to znači oslobađanje od svega što nas pritišće. Transformacija, novi početak i ostavljanje novih namjera glavne su teme ovoga dana. Stoga se preporučuje da na papir zapišete svoje ciljeve, dugoročne i kratkoročne. Pokušajte sa sljedećom vježbom: 

Zahvalan sam što sam primio ________ za 11 sati.
Zahvalan sam što sam primio ________ u 11 dana.
Zahvalan sam što sam primio ________ u 11 tjedana.
Zahvalan sam što sam primio ________ u 11 mjeseci.
Zahvalan sam što sam dobio ________ u 11 godina.

Osim postavljanja novih namjera, predlaže se činiti i sljedeće: 

  • Razmazite se. U današnjem svijetu svi žure i nemaju vremena za brigu o sebi. Jedite zdravu hranu, meditirajte, provedite vrijeme sa svojim najmilijima, prepustite se aktivnostima koje volite i koje vam dižu vibraciju 
  • Slušajte opuštajuću glazbu. Pobrinite se za svoj um i dušu
  • Povežite se s prirodom, otiđite u šetnju, uredite vrt, zalijte svoje biljke
  • Usporite. Pažljivo i svjesno obavljajte svoje dnevne aktivnosti. Samo svjesnog i prisutnog uma, možete primijetiti znakove oko sebe kojih će 11.11. biti mnogo
  • Prakticirajte zahvalnost, ne samo 11.11., već svakodnevno. Kad se probudite, nabrojite bar 5 stvari na kojima možete biti zahvalni tog dana. Svoje misli možete zapisati i u dnevnik zahvalnosti.