Koje tri stvari možemo očekivati dok traje dan ogledala 2-2?

1. Broj 2 je povezan sa snagom i mentalnom jasnoćom. Koliko god imamo zadataka i obaveza, možemo se lako izboriti s njima. Dvojka je broj ravnoteže, pa usprkos brojnim obavezama, ne zaboravite ostaviti vrijeme za sebe, za opuštanje, odmor i uživanje. Danas smo nezavisni, hrabri i spremni suočiti se s raznim preprekama, ali ovo je dan kada trebamo naučiti da ne moramo sve sami. Možda možemo, ali ne moramo. Potražite pomoć tamo gdje vam je potrebna i možete stvoriti super tim, učvrstiti veze i sebi dodatno olakšati.

2. Danas možete osjetiti ogroman porast motivacije. Većina će ljudi imati priliku postaviti nove ciljeve i namjere. Stvarnost mnogih od nas može se promijeniti nabolje, jer će postojati želja da se nešto konkretno učini. Moguće je da se odjednom poželite vratiti na zadatke koje ste rješavali u prošlosti, ali ih iz nekog razloga niste mogli završiti. Odredite prioritete i nemojte se plašiti velikih ideja i planova. 

3. Mogli biste se ovog četvrtka mislima vratiti u prošlost, razmisliti i osvijestiti zašto ste se nekoć ponašali na određeni način, zašto ste s nekim osobama imali određeni odnos, kome trebate oprostiti... Oslobodite ih se i krenite naprijed.

Neka vam 2-2 bude dan pun pozitivne energije! 

Izvor: sensa.mondo.rs