Pun Mjesec u Lavu stiže 5. veljače 2023. godine i nosi vibraciju usredotočenu na srce koja ulijeva povjerenje i pomaže nam da idemo naprijed. Lav se često povezuje s kraljevskom osobom, glamurom i scenom. U Lavu je ponosna energija koja nas ohrabruje i pomaže da koračamo kroz život sa samopouzdanjem. Želimo iskoračiti iz sivila vlastitih navika te zablistati, stvarati, spontano i veselo pokazati osjećaje. Zato se pod punim Mjesecom posvetite stvarima koje volite, nečemu zbog čega se osjećate posebno, a djeluje pozitivno na vaš život.

Život nam ponekad djeluje previše ozbiljno, a pun mjesec u Lavu podsjeća da je vrijeme da se vratimo sebi i zračimo unutrašnjom svjetlošću, budemo ono što jesmo u svojoj prirodi, bez zadrške. Tijekom ove lunarne faze aktivan je Uran, planet koji može donijeti neizvjesnost i iznenadne situacije. Uran nas budi i osvještava, odnosno motivira da vidimo stvari iz drugačije perspektive. Podsjetite se, kada promijenite kut gledanja stvari, vaš se život mijenja. Tako je moguće u ovom periodu donijeti iznenadnu odluku ili konačnu poduzeti nešto o čemu već duže vrijeme razmišljate.

Kada osjetite taj poriv nemojte se plašiti djelovati, jer će hrabro samopouzdanje Lava i činjenica da nemamo planete u retrogradnoj fazi biti dodatan poticaj i podrška svakoj odluci. Aktivirajte se i angažirajte u stvarima koje želite promijeniti.

Što god da vam se događa tijekom punog Mjeseca u Lavu, vratite se jednostavnosti. Kako možete pojednostaviti situaciju? Fokusirajući se na jednostavnost i radeći stvari iz srca, osjetit ćete kako vaš život preplavljuje lakoća, mir i pozitivna energija. Prepoznajte bezbroj načina kako proslaviti život te sve ono dobro i lijepo što imamo.