Od 28. do 31. svibnja svake godine Sunce prelazi preko Aldebarana, aktivirajući njegovu energiju i čineći je lakše dostupnom svakome od nas. Možemo upotrijebiti energiju Aldebarana kako bismo izoštrili svoje umove, ubrzali put do prosvjetljenja, pojačali izdržljivost, zaštitili se i možda podsjetili što je naša misija u životu, navodi Forever Conscious.

Budući da je Aldebaran povezan sa srećom i uspjehom, ovaj dan također možemo iskoristiti za djelovanje prema našim ciljevima i snovima te za manifestacijski rad. Kako je portal Aldebaranove energije pojačan, bitno je vizualizirati sve što želimo za sebe, svoje voljene i svijet oko sebe. 

Bitno je ono iznutra

Aldebaranova je energija snažna osobito na mentalnoj razini, pa se možemo osjećati preopterećeno ili tjeskobno, osobito ako smo skloni pretjeranom razmišljanju ili imamo pretrpan um. Ako se počnemo osjećati preplavljenim svojim mislima, potrebno je vratiti pozornost na dah.

Također je korisno odabrati nešto u svom prostoru za promatranje ili napraviti popis svih stvari za koje osjećamo zahvalnost. To može pomoći prebacivanjem svojih misli na sadašnje stanje, umjesto razmišljanjem o prošlosti ili budućnosti, a oboje može uzrokovati stres i tjeskobu.

Ovo je 5 osnovnih stvari na kojima možemo raditi tijekom konjunkcije Sunca i Aldebarana.

  • Postavljanje novih ciljeva i ambicija

Energija Aldebarana pomaže nam u jačanju hrabrosti i ostvarivanju svojih planova. Sve ono što smo dugo odgađali započeti, sada treba postati prioritetom.

  • Poduzimanje odlučnih koraka

Ovo je vrijeme za poduzimanje odlučnih i hrabrih koraka. Ako smo oklijevali u vezi nekih važnih odluka, sada je pravi trenutak da ih donesemo.

  • Pokretanje novih projekata

Pokretanje novih projekata ili započinjanje novih aktivnosti sada može biti vrlo uspješno. Energija Sunca i Aldebarana zajedno donosi podršku za nove početke.

  • Rad na osobnom integritetu

Fokusirajmo se na jačanje svog osobnog integriteta i etike. Aldebaran potiče čestitost i moralnu snagu, stoga je ovo idealno vrijeme za rad na tim aspektima.

  • Zdravlje i fizička kondicija

Važno je posvetiti pažnju svom zdravlju i fizičkoj kondiciji. Energija ovog razdoblja pomaže nam biti motiviranima za usvajanje zdravih navika.