KOLIKO STE FLEKSIBILNI PREMA VAŠEM HOROSKOPSKOM ZNAKU? BLIZANCI, DJEVICA, STRIJELAC I RIBE: Šarmantna prilagodljivost

Saznajte koliko ste prilagodljivi prema vašem horoskopskom znaku

Pexels

U kojoj vas mjeri život može iznenaditi ovisi o tome koliko ste prilagodljivi. Prilagodljivost je korisna vještina koja pomaže snalaženju i opstanku u svijetu u kojem se živi sve većom brzinom. Prilagodljivost nije znak slabosti, nego je mudrost kojom prepoznajemo prirodni ritam života u njegovom ciklusu stvaranja - održavanja - završavanja i puštanja. Uz prilagodljivost ćemo uloviti najveći val tog univerzalnog ritma koji će nas ponijeti u sretnije sutra...

Najprilagodljiviji su pripadnici astroloških znakova „promjenjive kvalitete“. To su Blizanci, Djevica, Strijelac i Ribe, znakovi zodijaka kojima završava svako od četiriju godišnjih doba. Zadatak promjenjivih znakova jest da otvore put promjeni, novome, da dovedu do oslobađanja koje je nužno da bi se stvari raščistile za nove početke.

 Pripadnici promjenjivih znakova najčešće nemaju problema s puštanjem, vesele se novome, a uz stalnu prilagodbu novim okolnostima često su nekoliko koraka ispred drugih. Vole postavljati pitanja, znatiželjni su i intuitivno će prepoznati situacije u kojima se događa promjena. Okrenuti budućnosti, imaju instinktivnu sposobnost naslutiti nove trendove, a biti dio promjene i inovacije za njih je veliki užitak. Stručnjaci u postavljanju pravih pitanja, Blizanci su usmjereni društvenoj interakciji, Djevica učinkovitosti održavanja života, Ribe emotivnom preispitivanju dok Strijelac preispituje smisao života i uvijek se s lakoćom prilagođava novim duhovnim ili filozofskim konceptima. Brzi u reakcijama i spremni na prilagodbu, pripadnici promjenjivih znakova ponekad ostavljaju dojam površnosti, no oni su okrenuti novim mogućnostima i ako je potrebno, sve će dovesti u pitanje da bi se raščistio put prema boljoj budućnosti. Upravo se njima može najlakše dogoditi da pretjeraju u prilagođavanju i time izgube čvrste granice vlastitog identiteta. Od njih se može naučiti kako kroz život putovati sa što manje prtljage i kako se uskladiti s prirodnim ritmom života da bismo u pravom trenutku uhvatili onaj najveći val koji će nas ponijeti naprijed.