Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVA BILJKA DONOSI NOVAC U KUĆU, ALI JEDNU STVAR OBAVEZNO STAVITE U TEGLU: Evo kako je aktivirati za privlačenje obilja

Koja biljka prema feng shuiju privlači novac, doznajte u nastavku

 Biljka zamija prema feng shuiju privlači novac u dom Izvor: Shutterstock

Zamija (Zamioculcas zamiifolia) se u feng shuiju smatra biljkom bogatstva jer se vjeruje da u dom donosi novac i energiju prosperiteta. Prema feng shuiju, ona pomaže u rješavanju financijskih problema, ali postoje određena pravila kako aktivirati njena "magična" svojstva.

Vjeruje se da zamiju ne trebate sami kupovati, bolje je kada je dobijete na poklon. Idealan je poklon za useljenje u novi dom, jer se smatra da osobi kojoj poklanjate zamiju želite sreću i napredak. Ova biljka se naziva još i "drvo dolar" ili cvijet ženske sreće.

Važno je da se biljka održava i njeguje, jer kada počne venuti ili se sušiti, smatra se da će se to negativno odraziti na stanje u vašem novčaniku. Srećom, zamija nije zahtjevna za održavanje, treba je samo redovito zalijevati.

Prema feng shuiju, s biljkom treba razgovarati kako bi se aktivirala njena magična svojstva, a ovo vam može pomoći i da se sami relaksirate i sjedinite s prirodom. Također, pored nje možete meditirati, vizualizirati ono što želite privući i izgovarati afirmacije za obilje.

Još jedan ritual sa zamijom je magnet za novac. Stavite u posudu za cvijeće nekoliko novčića kako bi se novac pod energijom zamije "množio". Ako ste biljku dobili na poklon, novčić treba staviti osoba koja vam je poklanja. 

Izdvojeno za vas...

Najnovije