U feng shuiju postoje razne biljke za koje se vjeruje da imaju moć privlačenja određenu energiju. Dok je orhideja za ljubav, krasula se naziva "drvo novca" jer se smatra da privlači obilje i bogatstvo. Biljka krasula jako je popularna za uzgoj jer je vrlo otporna i ne zahtijeva puno brige. 

Položaj biljke u vašem domu, kao i način na koji je postavljena može značajno uticati na to hoće li krasula imati pravi učinak, ističu feng shui stručnjaci. Otkrivamo gdje trebate staviti svoje drvo novca, odnosno krasulu i maksimalno je iskoristite za ostvarenje financijskih želja.

Prema tradicionalnom feng shuiju jugoistočni dio kuće ili ureda idealna je lokacija za krasulu. Ovaj dio doma naziva se još i "kutak za novac", pa je prirodno da biljku obilja postavite u taj kutak. Ne stavljajte svoje drvo u kut bogatstva koji je mračan i na propuhu i očekujte da će uspjeti. Treba živjeti u području koje dobiva odgovarajuće osvjetljenje. Najlošiji dijelovi kuće u kojima zaista prema feng shui pravilima ne treba držati krasulu su kupaonica i "ljubavno područje", odnosno sjeverozapadni dio kuće.