Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

8 NAČINA KAKO PRIVUĆI BOGATSTVO I OBILJE UZ POMOĆ FENG SHUIJA: Otkrivamo kako biste trebali urediti svoj dom

U nastavku pogledajte kako biste trebali urediti svoj dom i na što je posebno bitno obratiti pažnju kako biste privukli bogatstvo i obilje po feng shuiju

 feng shui Izvor: Shutterstock

Feng shui je drevna kineska praksa koja je osmišljena kako bi se uravnotežila energija u prostoriji, promičući tako sklad, dobro zdravlje i sreću. Evo 8 jednostavnih prijedloga o tome što možete učiniti kako biste privukli novac u svoj život:

1. Kuhinja treba biti čista i uredna
Prema feng shuiju, kuhinja je izravno povezana s vašom sposobnošću privlačenja novca. Smočnica i hladnjak moraju biti čisti i uredni. U njima trebate imati samo hranu koju ćete doista i pojesti, a posebnu pažnju potrebno je posvetiti čistoći štednjaka.

2. Ukrasite svoj dom crvenom, ljubičastom ili zelenom bojom
Boje utječu na naše raspoloženje i energiju. Crvena je posebno povoljna boja ako želite privući obilje jer predstavlja snagu. Ljubičasta i zelena također imaju vibraciju privlačenja blagostanja. Nijanse boja koje odaberete za dekoraciju također trebaju odgovarati vašoj osobnosti i atmosferi koju želite stvoriti u svom domu.

 feng shui Izvor: Shuterstock

3. Ulazna vrata
Ulaz mora biti jasno vidljiv i ne smije zbunjivati one koji dolaze u vaš dom. Uglavnom, to je najvažnije ako želite olakšati protok novca do sebe jer o tome ovisi koliko je jednostavan i transparentan ulaz u vaš dom. Zvono također mora biti u dobrom stanju, a otirač svijetle nijanse. Stepenice ili staza koja vodi do vrata trebala bi biti čista, a ispred njih neka bude biljka.

4. Fontana ili vrt
Fontane predstavljaju bogatstvo i pomažu u jačanju prosperiteta i protoka energije. Sadnja cvijeća i biljaka također potiče inspiraciju i pomaže u uklanjanju negativne energije.

5. Uklonite nered
Ovo je vrlo važno načelo feng shuija. Uklanjanjem stvari iz svog doma koje ne koristite, pozivate nove prilike i prosperitet u njega.

6. Voda i ogledala
Prema feng shuiju, stanje vode u vašem domu odražava vaše financije. Slavine koje kapaju ili cure, ustajala voda oko kuće ili razbijeni bunari ne doprinose napretku. Također, nikada ne biste trebali objesiti ogledalo ili sliku s vodom iznad kreveta.

7. Kućni ured
Ako je moguće, dobro je da uredski stol nije okrenut prema zidu jer to simbolizira ograničenje kreativnog toka i potencijala. Veličina prostora ispred uredskog stola simbolizira prilike, stoga je preporučljivo okrenuti stolicu tako da imate pogled na vanjski svijet ili ispred stola postaviti stolice za posjetitelje.

8. Volite svoj dom
Ako ne volite svaki dan dolaziti kući ili niste zadovoljni izgledom ili stilom svog doma, promijenite ga što prije. U redu je uživati u svom domu i rado mu se vraćati - to je najbolji način da se uskladite s prosperitetom i protokom obilja.

Izvor: sensa.si

Izdvojeno za vas...

Najnovije