Livia Firth, supruga poznatog britanskog glumca Colina Firtha jedna je od velikih zagovornica održive mode. Pokrenula je projekt Green Carpet Challenge kako bi potaknula slavne da na velikim događajima nose etičke dizajne i promiču održivost u modi. Uz to je i osnivačica Eco Age - konzultatske tvrtke koja nudi održiva rješenja za modne brendove, među čijim klijentima se nalaze velika imena poput Chopard, Erdem, Stella McCartney i Gucci.

Na svojem Instagram profilu @liviafith kojeg koristi kako bi podigla svijest o održivoj i ekološkoj modi, Livija je nedavno podijelila simpatičan, ali i sjajan primjer održivog nošenja odjeće - kako se neki komadi mogu ponovno iskoristiti.

Objavila je fotografiju svojih sinova i pohvalila se kako se oni godinama skijaju u istoj jakni koju je nosio glumac Colin Firth u ulozi Marka Darcyja u drugom nastavku filma Bridget Jones: Na rubu pameti.

"Naši dečki ❤️ i @fucalirth već godinama skijaju koristeći Colinovu jaknu iz Bridget Jones 2 (SWIPE) iz 2004. godine koja je daleko iznad #30wears i najbolji i zabavan primjer #sustainablefashion #subota", napisala je Livia ispod fotografija.