Večera, druženje s partnerom u intimnoj atmosferi ili izlazak s prijateljicama (galantines)…sve su to opcije Valentinova koje svake godine postaje sve popularnije. No, ne treba zaboraviti kako upravo ovaj dan nudi poticaj, priliku za uljepšavanje i uživanje u dragom društvu. Ne znate li što odjenuti, a sve u vašem ormaru vam djeluje dosadno, donosimo vam nekoliko ideja za različite opcije izlaska pa čak i boravka kod kuće.

VEČERA

Jedna riječ – haljina. Postoji li ijedna situacija koja je idealan izgovor za haljinu, onda je to večernji izlazak na Valentinovo. Najčešći je izbor crvena boja koja nikako neće proći nezamijećeno. Izlazite li odmah nakon uredskih sati kombinacija haljine i oversized blejzera djelovat će nonšalantno, moćno i moderno.

Niste li tip koji se može u potpunosti prepustiti jarkim bojama, uskladite crnu s crvenim detaljima poput najlonki, cipela ili košulje.

GALANTINE'S

Premda se inače slavi dan prije Valentinova, Galantine's je idealna prilika za modne i stilske igre. Izlazak uz žensko društvo na zabavna mjesta ili pak kod kuće omogućuje vam sve slobode eksperimentiranja s detaljima, od šljokica, zabavnog nakita, košulja s velikim mašnama ili vestama s ušivenim simbolom Valentinova – srca.

PRVI SPOJ

Ostanite vjerni sebi, stilu koji njegujete. Najčešće je najbolje suzdržati se od eksperimentiranja. Odjeća nas definira i više no što mislimo. Razmislite o tome želite li vi biti dominantni ili vaš odjevni stil. Što uopće želite poručiti i kako ste raspoloženi, temelj je načina odabira. Sve je dozvoljeno, od trapera do malih izreza. Posvetite se sebi, jer ako se vi ne osjećate ugodno, vašem će sugovorniku to itekako biti jasno.