Kaput je jedan od onih modnih predmeta u koji vrijedi investirati. Doprinosi izgledu donoseći dašak elegancije gdje god bili i kako se u tom trenutku osjećali. Važno je odabrati onaj koji će vas ujedno štiti od hladnoće, a pomoći vam osjećati se ugodno i zračiti samopouzdanjem. Poput crvenog ruža za usne, u bilo kojem momentu, upotpunjuje izgled i izdvaja vas iz mase.

Ove zimske sezone, modni stručnjaci odlučili su se na nekoliko komada koji dominiraju modnom scenom, a mi smo izdvojili one koji su vizualno efektni i čije varijante ćete lako pronaći.

Kaputi od umjetne kože prvi su na našoj listi. Velika je vjerojatnost kako već u ormaru imate i jedan iz prošlosti. Modni stručnjaci odabiru one s elegantnim, dugim rubovima i siluetama s dvorednim kopčanjem. No i tople, kraće kožne jakne, pogotovo u jarkom tonu boja poput crvene ili nijansama zagasite i boje kože poslužit će kao alternativa klasičnoj crnoj.

Kaputi sa šalovima svakako definiraju zimski period 2023./2024. godine. Na vješalicama modnih dućana naći ćete ih u raznovrsnim modelima, od kraćih, udobnih za odlazak na vikend i šetnju prirodom, do onih koji će upotpuniti svaki poslovni izgled.

M

Maxi kaput svaki izgled čini elegantnim. To je činjenica. Od dnevnih obaveza do večernjih izlazaka, uvijek izgleda atraktivno, a ujedno je tako svejedno koju dužinu haljine ispod njega nosite. Kratki kaputi ponekad na duge haljine izgledaju nezgrapno, a ovaj je model idealan za sve prilike.

Umjetna vuna idealna je za modne igre oblikovanja pa tako ove sezone možete pronaći velik izbor kaputa sačinjenih od nje. Duge varijante, s remenom koji se veže u struku izbor su s kojim nećete pogriješiti.

Bilo da je riječ o verziji tvida ili vune, kaput bez ovratnika izbor je za one koji vole kraće kapute i žele ostaviti dojam elegancije.

 Izvor: Whowhatwear