Najčešći znakovi da su anđeli s nama

Anđeosko vodstvo je stalno uz nas, bili ga mi svjesni ili ne. Zadatak tih dobrih svjetlosnih bića je samo jedan - da nam pomažu. Pa, kad su već vaši anđeli oko vas, šteta bi bilo da ih pustite da čekaju, dok vi mislite kako sve morate rješavati sami. Ako se do sada niste služili anđeoskim vodstvom, vrijeme je da ih uključite u svoju svakodnevicu.

Kad ih jednom počnete tražiti pomoć, oni će vam s veseljem početi ostavljati znakove svog prisustva. Život zaista postaje uzbudljiviji, vedriji i zabavniji kad smo svjesni da su naši nevidljivi pomagači oko nas i kad zamjećujemo njihove poruke.

Jedan od najčešćih znakova su bijela pera. Ona poručuju: "Tu smo", "Na dobrom si putu" ili "Rješenje stiže." Također, kada se počnete družiti sa svojim anđelima, zamijetit ćete da često pogledate na sat u mobitelu baš u trenutku kad su na njemu isti brojevi - poput 11:22 ili 10:10. To je mali podsjetnik anđela da su tu, uvijek spremni da vas podrže.

Trostruki brojevi i njihovo značenje: 111, 222, 333, 444…

Također, možda ćete početi uočavati srca - u kapljici vode na tanjuru, obliku kamena, flekici na asfaltu. Ili ćete pak nalaziti male kovanice kamo god idete. Kad jednom počnete zamjećivati znakove svojih anđela, oni će vam ih slati sve više. A možete zatražiti i specifičan znak, pa čak i da vam kao odgovor pošalju neku pjesmu na radiju.

U čarobnom toku svijet je magično mjesto

Ove znakove najbolje zamjećujemo kad smo opušteni i neopterećeni, kad smo prisutni u trenutku, primjerice kad smo na godišnjem odmoru. U takvom stanju općenito lakše komuniciramo sa svojim nevidljivim vodstvom - oni nas tada lakše čuju. A znakovi se doslovno počnu nizati jedan za drugim kad uđemo u ono što sam nazvala "Čarobni tok" o čemu sam pisala u knjizi 'Život u čarobnom toku'.

Kada ste u Čarobnom toku, osjećate da ste vođeni, zaštićeni i voljeni. I da je svijet magično mjesto. Kao primjer, opisat ću vam jedan vikend u Čarobnom toku koji sam proživjela ovog ljeta.

Članica sam udruženja transformacijskih leadera Europe "ATL Europe", zajedno s još tri žene iz Hrvatske. Krajem ljeta jedna od članica, Gosia, Poljakinja koja živi u Londonu, odlučila je tjedan dana provesti na odmoru u Hrvatskoj sa svojim životnim partnerom Marekom pa smo se nas četiri organizirale da s njima provedemo vikend u Zadru, na Pašmanu i Kornatima.

Sjetite se pozvati svoje anđele!

Brod 'Tri anđela'

Sam početak vikenda dao nam je znak da su naši anđeli s nama. Iako smo stizali s tri različite strane svijeta i nismo imali fiksno dogovoreno vrijeme dolaska, svi smo u Zadar stigli točno u istom trenutku. Stojeći na trgu ispred crkve Sv. Donata, pomislila sam kako su to anđeli čudesno posložili i u istom trenutku na kamenu pod svojim nogama ugledala veliko bijelo pero.

Za ručkom, dok sam pričala svima o tome kako sam nedavno zamolila anđele da vidim delfine i oni su se pojavili, Marek je zaželio da i on sutra vidi delfina kad budemo išli na izlet brodom. Iduće jutro, prilazeći izletničkom brodu, imali smo što vidjeti - na krmi je bio naslikan veliki delfin, a brod se zvao "Tri anđela"!

Roneći s maskom kasnije toga dana, moja prijateljica Nikolina ugledala je pod morem prekrasno bijelo pero. Cijeli vikend bio je pun čarolije, a naša mala grupa intenzivno je zamišljala bolji i ljepši svijet.

Energija koja mijenja svijet

U nedjelju smo se zaputili na trajekt, ali smo ga zbog gužve propustili. Zaključili smo da anđeli sigurno imaju neki dobar razlog za to. I imali su! Dok smo stajali na doku, odjednom je na nebu zasjala prelijepa dvostruka duga!

Veliki sjajni luk u živim i jasnim bojama. Anđeli vole kreirati i duge pa smo još jednom zaželjeli ljepši svijet pun ljubavi i podrške. I zatim trajektom prošli putem koji kao da je prolazio ispod duge.

Vozila sam zatim sama prema Lukovu, pala je noć i cesta koja je vijugala uz tamno svjetlucavo more bila je gotovo pusta, a ja sam bila u nekom posebno lijepom stanju, sva pod dojmom slika o novom svijetu, prelijepe duge i tog osjećaja da smo svojom energijom pokrenuli neke dobre promjene i da nas anđeli radosno podržavaju.

Anđeli ispunjavaju glazbene želje

Upalila sam radio. "Anđeli dragi", rekla sam na glas, "pošaljite mi neku znakovitu pjesmu!" Nasumce sam prebacivala stanice i odjednom je zasvirala pjesma "Ovo je istina" sa stihovima: "...na ovom svijetu nisi sam, ima još ljudi, život se budi
dolazi svijetlo, to dobro znam."

"Hvala anđeli!", rekla sam radosno i dodala: "Hajde još jednu!" S neke druge radio stanice zaorila se pjesma koju do tada nisam čula "Heaven on my mind" a čije su se riječi savršeno uklapale u moj unutarnji osjećaj. Kasnije sam potražila spot te pjesme - bio je prepun anđeoskih pera! I tako su mi sve do mog odredišta anđeli slali pjesmu za pjesmom. Zaista s njima nikad nismo sami!

Želim i vama da se što više družite sa svojim nevidljivim pomagačima, zamjećujete njihove znakove i razvedrite se svakim njihovim iznenađenjem. I željela bih da svi mi, zajedno sa svojim anđelima, zaista uskoro iskreiramo bolji i ljepši svijet.

U Sanjinu radionicu 'Upoznaj svoje anđele' možete se uključiti ovdje do 7. listopada, a više o autorici doznajte u njezinom Centru Sretan dan.