Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božićna poruka Alis Marić čitateljima Sense

Darovi života ne leže u izvjesnosti, nego u neizvjesnosti, poručila je čitateljima jedna od najčitanijih domaćih blogerica Alis Marić. Pročitajte koje je još prekrasne, inspirativne poruke i blagdanske želje uputila svima vama...

 Alis Marić Izvor: Privatni album

Dragi čitatelji,

kad ne znate što nosi budućnost doslovno je sve moguće. Umjesto da strahujete od "ne znam", prigrlite "ne znam". Naši životi su prepuni "darova" kojima nas život mora poučiti. Ti darovi ne leže u izvjesnosti, nego u neizvjesnosti.

Sagledajte nepoznato kao dar univerzuma, priliku za učenje i budite dovoljno ponizni da zatražite pouku. Spoznati kako i zašto nije uvijek nagrada. I ja još uvijek učim da ne mogu kontrolirati svaki vid vlastita života i da moram poraditi na vlastitom odnosu prema neizvjesnosti.

Rainer Maria Rilke je lijepo rekao: "Budite strpljivi sa svim nerješenim u srcu. Pokušajte voljeti sama pitanja."Mislim da nam je to svima u ovoj godini koju smo prošli itekako postalo jasno. A još više neizvjesnosti i strpljenja nas očekuje u nadolazećoj godini.

Želim vam da  budete  neopisivo nježni i suosjećajni prema samima sebi dok putujete iz straha u slobodu.

Najnovije