Šuti! Ne želim te čuti

U ovom svijetu promjena odlučujete biti fleksibilni u svim područjima. Spremni ste promijeniti sebe i svoja uvjerenja kako biste poboljšali kvalitetu svog života i svog svijeta.

Vaše vas tijelo voli, unatoč tome kako se prema njemu ponašate. Vaše tijelo komunicira s vama, a vi sada slušate njegove poruke. Spremni ste primiti poruku. Obratite pažnju i izvršite potrebne ispravke. Dajte svom tijelu ono što mu je potrebno na svakoj razini da bi ga vratilo u optimalno zdravlje. Prizovite unutarnju snagu kad god vam zatreba.

Tijelo uvijek razgovara s vama. Što radite kada od tijela dobijete poruku, poput male ili velike boli? Obično trčite do ormarića s lijekovima ili ljekarne i uzimate tabletu. Zapravo kažete tijelu: “Šuti! Ne želim te čuti. Ne razgovaraj sa mnom!" To ne znači voljeti tijelo. Kad osjetite prvu bol ili vam se čini da je nešto pošlo po krivu, sjednite, zatvorite oči i vrlo se tiho zapitajte: "Što to moram znati?" Odgovor poslušajte nekoliko minuta. To može biti jednostavno poput "Odspavaj." Ili odgovor može biti jači.

Ako želite da vas vaše tijelo dugoročno dobro služi, tada morate biti dio tima za iscjeljivanje tijela, uma i duha.