Dva najvažnija prirodna zakona

Svi želimo dobiti mnogo stvari u životu. Najvažnija stvar koju bi svaka osoba usmjerena na uspjeh ili rast trebala tražiti je razumijevanje zakona koji upravljaju našim svemirom i način usklađivanja s njima. Kažem to jer kad se uskladite s njima doći će vam sve što poželite.

To proučavam više od 50 godina. Razumijevanje prirodnih zakona sastavni je dio mog posla. Napisao sam knjige o tim zakonima, ali danas ću se usredotočiti na dva najpopularnija zakona i na to kako se oni odnose na to da dobijete ono što želite u životu. Ali prvo, krenimo s osnovama.

Oxfordski rječnik definira prirodni zakon kao uočljivi zakon koji se odnosi na prirodne pojave. Ti zakoni upravljaju svime što se događa u svemiru. Nisu dobri ili loši, pozitivni ili negativni. Oni su neutralni i točni.

U filmu Tajna citirao sam doktora Wernhera von Brauna, koji je rekao: “Prirodni zakoni svemira toliko su precizni da nam nije teško izgraditi svemirske brodove koji će letjeti na Mjesec i mogu odrediti slijetanje preciznošću djelića sekunde".

Naš je problem što to znanje ne unosimo u vlastiti život. Nismo svjesni da ti precizni zakoni djeluju i u našem životu, neprestano diktirajući rezultate koje dobivamo. Moramo znati da će nam, zbog tih zakona, sve što želimo doći kad se uskladimo s njima.

Zakon vibracije

Zakon vibracija kaže da je sve u svemiru u stalnom stanju kretanja. Te pokrete nazivamo vibracijama, a brzina ili tempo kojim nešto vibrira naziva se njegova frekvencija.

Jedina razlika između jednog i drugog predmeta je brzina njegovih vibracija. Čak i čvrsti predmeti koje doživljavamo kao 'statične', poput cementa ili stola, vibriraju polaganom brzinom. Vaše tijelo, s druge strane, vibrira izuzetno velikom brzinom.

Naše misli, kao i sve ostalo u svemiru, su energija. I vibriraju na različitim frekvencijama, ovisno o prirodi misli. Naše misli su kozmički valovi koji su toliko snažni da prodiru u sav prostor i vrijeme. A naše misli i osjećaji kontroliraju vibracije našega tijela.

Mi imamo moć diktirati frekvenciju svog bića odabirom i usmjeravanjem svojih misli. Vaša emocionalna stanja diktiraju vibraciju u kojoj se nalazi vaše tijelo. I u velikoj mjeri te vibracije diktiraju kako doživljavate život jer postavljaju rezonanciju sa svime što je na istoj frekvenciji.

Zakon privlačnosti

Zakon privlačnosti usredotočuje se na to da pomoću svojih misli i osjećaja diktirate što privlačite u svoj život. Atrakcija je sila koja djeluje međusobno između čestica materije, nastojeći ih povezati i odupirući se njihovom razdvajanju.

Zakon privlačenja privukao je dosta pozornosti u posljednjih 15 godina zbog Tajne. Međutim, ne možete primijeniti ovaj zakon, a da pritom ne razumijete zakon vibracija, jer su ta dva zakona usko povezana.

Zakon vibracije je primarni zakon, a Zakon privlačenja je sekundarni zakon jer je vibracija ono što uzrokuje privlačenje.

Zapamtite, sve u svemiru vibrira. Vaše misli, koje vibriraju na određenoj frekvenciji, dovode do vaših osjećaja, a kombinacija toga dvoje diktira vibracije vašeg tijela. A vaši osjećaji, koji diktiraju vibracije vašeg tijela, privlače vam ljude i stvari koje se podudaraju s vibracijama (privlačnost istoga).

Iako je točno reći da vaše misli postaju stvarima, preciznije je reći da vaša vibracija postaje stvar jer u konačnici, vaša vibracija diktira ono što uvlačite u svoj život.

Zakon privlačnosti djeluje prema ukupnosti vibracija koje šaljemo, a ne samo prema onome što kažemo da želimo.

Kako upotrijebiti vibraciju za manifestiranje onoga što želite

Razumijevanje zakona vibracija i zakona privlačnosti pomoći će vam da brže manifestirate život kakav želite - i s puno manje borbe.

Zakon vibracije uvijek nastoji uskladiti ljude, stvari i iskustva koja odgovaraju vašoj vibraciji. Kad se osjećate zahvalni i održavate taj osjećaj, podižete svoju vibraciju i privlačite ono na čemu ćete biti zahvalni. Zakon privlačnosti može vam donijeti samo ono s čime ste u skladu.

Ako se osjećate tjeskobno i živite s puno straha, frustracije i bijesa, vaša vibracija ne odgovara miru i radosti. Zakoni su točni - ne možete privući radost kad živite u strahu i tjeskobi.

Sjajna vijest je da svjesnim odabirom svojih misli možete odabrati u kojoj vibraciji želite živjeti. Većina ljudi ne bira svoje misli. Umjesto toga, dopuštaju da im trenutne okolnosti diktiraju ono o čemu razmišljaju. Kao rezultat, oni ostaju vezani uz te okolnosti jer su na istoj frekvenciji.

Namjernim odabirom vibracije, možete upotrijebiti zakon kako biste se uskladili sa svime što želite.

Budući da je sve energija, možemo se podudarati s tom energijom da bismo je manifestirali. Možemo se podudarati s energijom obilja, uspjeha ili ljubavi, ali to moramo odlučiti. Započnite identificiranjem energije i osjećaja koji želite. Zatim se "zaljubite" u tu ideju pomoću vizualizacije, kartice cilja, afirmacija - što god vam odgovara.

Kad ste zaljubljeni u nešto, u rezonanciji ste s tim. Vaše su misli, osjećaji i postupci usklađeni, što znači da svi djeluju na istoj frekvenciji. Stvarajući tu sliku i osjećaj u sebi, namjerno se pozivate na Zakon vibracije i Zakon privlačenja.

Želim vam predložiti da ovo proučite i uložite sve napore kako biste shvatili da ćete privući ono s čime su vaše vibracije usklađene. Ne privlačite ono što želite; privlačite ono što jeste. Promijenite vibraciju i možete promijeniti cjelokupno iskustvo svijeta.