Potraga za čarobnim rješenjem

U svakodnevnom životu suočavamo se s nekim problemima koji su izvan naših mogućnosti i tražimo za njih neku vrstu čarobnog rješenja.

To otvara ključno pitanje kako to učiniti mogućim. Odgovor je sasvim jednostavan. Samo trebamo prepoznati prisutnost naših anđela i slijediti njihovu svjetlost kojom nas obasjavaju.

Moćno anđeosko vodstvo oblik je tajnih poruka od Boga, a anđeli su odgovarajući glasnici. Stalno su prisutni u našem životu od rođenja do smrti. Njihovu blizinu možemo osjetiti kao svetu energiju ljubavi.

Anđeoska se energija također može osjetiti kada se istinski povežemo s višom silom i uspostavimo prisan i stalan odnos s našim anđelima, a tada će se naš život okrenuti u pozitivnom smjeru.

Kako se povezati s anđelima?

Iako svi tražimo anđeosko vodstvo, većina nas ne zna kako se s njima povezati. To je uglavnom zato što anđeli žive na višoj frekvenciji. Često se smatra da ljudska bića žive u 3. dimenziji i postupno prelaze u 5., dok su anđeli u 9. dimenziji.

Anđeli su lišeni negativnih osobina, uključujući ego i mentalitet osude. Štoviše, oni su višedimenzionalne prirode što im omogućuje istovremeno prisustvo na više mjesta. Središnja svrha anđela je prenijeti naše želje i molitve prema Bogu i izgraditi vezu.

Ipak, oni trebaju naše dopuštenje da uđu u naš život i utječu na njega. Stoga ih moramo pozvati u svoj život i zatražiti da nam pomognu u rješavanju naših problema.

Pozivanje anđeoske pomoći

Ne smijemo se miješati ili manipulirati radom anđela koji nas nadgledaju. Naši zahtjevi i molbe moraju biti iskreni i pragmatični, a ne nerealni.

Naši anđeli čuvari mogu vidjeti širu sliku i usmjeravati nas na poteze koji će dugoročno pozitivno utjecati na naš život.

Njihovu snažnu prisutnost i neograničeni pristup zbog naših predrasuda ponekad teško razumijemo. Naši anđeli dovode nas do alternativnih rješenja za naše probleme koja su nama teško predvidljiva i sami ih se ne bi dosjetili.

Prepoznajte snagu anđela

Možemo postaviti bilo koji zamislivi zahtjev koji može biti veliki ili mali, ali svi su zahtjevi za anđele jednaki. Oni su izrazito moćni. Stoga ne bismo trebali bježati od velikih zahtjeva.

Ipak, svi zahtjevi i želje moraju se podnositi mirne savjesti i čistog srca. Ako zaslužujemo, anđeli će sigurno odgovoriti na naše molbe. Moramo također biti trajno povezani s njima kako bismo primali njihove poruke i blagoslove.

Izvor: consciousreminder