Neočekivani znakovi i upozorenja

Kada svjesno odlučite raditi sa svojim anđelima, oni vam daju znakove poput brojeva i pera da vas obavijeste da ste na pravom putu. Nude vam suptilne znakove, nagovještaje i poruke, kako bi vam pokazali put i dali vam do znanja da su s vama. Ovi znakovi se obično ponavljaju, izvan uobičajenih, osobno značajnih koincidencija i uglavnom su neočekivani.

Međutim, anđeli čuvari nam također daju znakove nadolazeće opasnosti ili nam daju upozorenja, kada moramo obratiti veću pažnju na ono što se događa oko nas. Kada naiđete na znak upozorenja, ne brinite. Prestanite s onim što radite, zaustavite realizaciju planova ili jednostavno budite oprezni.

Anđeli će vam također poslati znakove upozorenja i poruke kada ignorirate suptilne znakove koje ste tražili da primite. Ako poruka ne dopire do vas, a vi stalno pitate anđele za odgovor, oni će vam je pokušati prenijeti na različite načine. Ako ste od svojih anđela zatražili znak i smatrate da ga ne dobivate, pokušajte zatražiti da dođe na način koji sada možete razumjeti i oni će nastaviti pokušavati.

Evo pet znakova upozorenja koje vaši anđeli čuvari koriste za komunikaciju s vama i upozoravaju vas na opasnost:

1. Čujete čudne, bestjelesne glasove

Svi uvijek govore kako žele čuti snažan glas od svojih anđela, koji im govori da idu nekim putem, urade ili ne urade nešto. Glasan, bestjelesni glas je uglavnom znak upozorenja vaših anđela da će se dogoditi nešto čega želite biti svjesni, a ne zato što će vam dojaviti nešto dobro poput "kupite loto listić". Dakle, uglavnom je to upozorenje o nečemu što želite izbjeći.

2. Snovi ili predosjećanja

Jedan od najlakših načina za naše anđele da komuniciraju s nama je kroz naše snove. Obično smo otvoreniji za poruke duha, kada ljudski ego spava. Sanjati događaj prije nego što se dogodio - kao što je sudar automobila ili aviona, ili imati snažno predosjećanje da će se nešto "loše" dogoditi može biti uznemirujuće, ako ne i potpuno zastrašujuće.

Slutnje također mogu izazvati anksioznost zbog snažnog unutrašnjeg znanja da ste možda u opasnosti ako nešto učinite ili ne učinite. Najbolje što možete napraviti kad god imate takav emocionalno nabijen san ili predosjećanje je da obratite pažnju na to.

Ovo je još jedan uobičajen znak ranog upozorenja od Boga i anđela čuvara. Uđite "u sebe" i postavite pitanja, tražite pojašnjenje osjećaja, a zatim djelujte odatle. Cilj snova i slutnji je da vam pomognu srediti misli i osjećaje, a zatim da odlučite što ćete poduzeti.

3. Neugodan osećaj u želucu
Ovo područje vašeg tijela je mesto gdje se nalazi solarni pleksus. Ovaj energetski centar najviše je prilagođen mentalnom svijetu i često je područje odakle potječu znaci upozorenja. Ovo područje je posebno osjetljivo i vaši anđeli će vam poslati senzaciju da vas obavijeste da nešto nije u redu.

Možete imati osećaj mučnine, stezanja, 'leptira' u trbuhu, pa čak i nelagodnost. Ne zanemarujte ove osećaje. Obratite pažnju na ono što se događa, čim se nešto od navedenog dogodi. Na primjer, ako osjećate mučninu svaki put kada ste u blizini određene osobe, to je znak da nešto nije u redu i morate biti svjesni i postupiti u skladu s tim (poput izbjegavanja da budete sami s tom osobom). Ovo bi moglo varirati od mučnog osjećaja u trbuhu do osećaja panike.

Odmah zastanite i zatražite od svog duhovnog tima dodatnu zaštitu, kao i zaštitu od ljubavi i svjetlosti. Zamolite svoje anđele da vam pomognu razumjeti taj osećaj kako biste se mogli ponašati u skladu s tim i da uvijek biti sigurni. Ove vrste upozorenja trebaju vam pomoći, a ne uplašiti vas. Nema potrebe da se osjećate nesigurno, kada znate da su vaši anđeli uvijek tu da vas obavijeste kako stvari stoje i da obratite pažnju.

4. Čudna kašnjenja ili mehanički kvarovi
Neobjašnjivi mehanički kvarovi jedan su od najčešćih znakova upozorenja koje anđeli koriste da bi vam privukli pažnju. Izvanredno je to što, jednom kad se nađete na putu, mehanički problem često magično nestane ili dođe ljudski anđeo s brzim rješenjem da vas odvede na put kada za to dođe vrijeme.

Anđeli su koristili taktiku odlaganja kako bi vas usporili i privukli vašu pažnju. Automobilske nesreće koje usporavaju vaše putovanje na posao, školu ili druga odredišta, a frustrirajuće su, zapravo su često tu da vas nauče nečemu ili kako biste izbjegli situaciju u kojoj biste se inače našli da ste stigli ili krenuli na vrijeme. Autobus ili vlak koji kasni, otkazani letovi i iznenadni loši vremenski uvjeti su naizgled čudne i iritantne pojave, koje mogu biti značajna upozorenja vaših anđela.

Ne dozvolite da se iznervirate zbog toga ili upropastite ostatak dana. Koristite ove znakove ili događaje da se opustite i tražite dublje značenje, uvijek postoji jedno. Zamislite ih kao priliku da odvojite vrijeme kako biste poboljšali stvari, jer ih ionako ne možete promijeniti.

5. Iznenadne bolesti ili zlokobna upozorenja od drugih ljudi

Anđeli često koriste druge ljude da vas upozore na moguće opasnosti; bilo da su prijatelji i obitelj, ili stranci, ove poruke imaju značenje koje vas tjera da zastanete i saslušate ih. Neko vas obeshrabruje da krenete određenim putem. Neko je sumnjičav u vezi vašeg novog dečka ili djevojke.

Shvatite ovo kao znak da pogledate dublje. Ne morate uvijek prestati viđati tu osobu, ali znajte da postoji razlog da zastanete i razmislite o široj slici. Iznenadni zdravstveni problemi također nas mogu spriječiti da odemo negdje gdje ne bi trebalo ili da učinimo nešto. Ovo su samo poruke naših anđela čuvara.