Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKO SE STVARA DOBRA KARMA I ČISTI KARMIČKI DUG? Dobre stvari počet će vam se događati u životu

Slijedite ovih 5 koraka i očistite 'lošu karmu'

 karma Izvor: Canva

Karma je sanskrtska riječ koja označava ciklus uzroka i posljedice, što znači da će svaka radnja koju osoba poduzme u životu utjecati na nju u nekom trenutku u budućnosti. U karmu možete i ne morate vjerovati, ali svakako je dobro izbjegavati stvaranje loše energije oko vas, željeti loše ljudima koji su vas povrijedili, osvećivati se i slično, jer to zapravo truje vas. Svemir će na ovaj ili onaj način vratiti sve ono što ste počinili ili osjećaje koje ste izazvali u drugoj osobi. Ovaj karmički bumerang pomaže vam da naučite kako vaši postupci utječu na druge i da budete suosjećajniji. 

Umjesto da se nadate da će osoba koja vas je povrijedila dobiti svoje karmičke zasluge, pokušajte preusmjeriti svoje misli na suosjećanje. Što biste željeli da vama netko poželi?

Slijedite ovih pet koraka kako biste si omogućili karmičko čišćenje.

Budite zahvalni za svako iskustvo, i dobro i loše.
Ponašajte se s ljubavlju prema svima bez obzira što učinili.
Provjerite svoje motive i uvjerite se da dolaze iz ljubavi prema sebi i drugima.
Pazite na svoj stav jer negativne misli stvaraju ljutitu energiju usmjerenu na vas.
Oprostite.To može biti najteža stvar, ali najvažnija u stvaranju dobre karme.

Sljedeći put kada prijatelj, stranac ili član obitelji kaže ili učini nešto što vam nije drago, pošaljite im ljubav i svjetlo. Imajte na umu da se većina pojedinaca loše ponaša kada su pod stresom ili se bore s teškim okolnostima u vlastitom životu. Nevjerojatno pozitivni razvoji događaja dogodit će vam se kada prestanete željeti lošu karmu ljudima koji su vas povrijedili.

“Nemojte se ljutiti. Nemojte se obračunavati. Radite bolje. Puno bolje. Uzdignite se iznad situacije. Postanite toliko zadubljeni u vlastiti uspjeh da zaboravite da se to ikada dogodilo.” – Donald Driver

Izdvojeno za vas...

Najnovije