Stare duše su one koje u sebi imaju energiju nekih prošlih vremena. Nastavljaju svoju misiju iz prošlog života, a na njima je velika odgovornost jer se vraćaju da bi postali bolji i da bi svijet učinili boljim mjestom. Trebali bi zauzeti odgovorniji stav prema životu i svojoj karmi. Oni su autentični, imaju posebnu prirodu i donose sjajnu energiju. Evo koji znakovi otkrivaju stare duše.

1. Promatrači - Prate sve što je novo u svijetu. Ne miješaju se u procese, stanja, već se tijekom života fokusiraju na odnose i osjećaje.

2. Radikalna razlika između ranog života i zrelog doba - U adolescenciji su nestrpljivi i impulzivni; u odraslom dobu su rezervirani, promišljeni, mudri, spori i oprezni.

3. Imaju pojačanu intuiciju - Savršeno razumiju uzroke i posljedice, zakone svega na ovom svijetu te intuitivno osjećaju što treba, a što ne treba mijenjati.

4. Često čuju da su mudri za svoje godine, razvijeni, inteligentni - Ali često ni sami ne mogu objasniti izvor svoje mudrosti i inteligencije. Stalno rade na širenju i unapređenju znanja, razvoj je njihova potreba.

5. Povezani s prirodom - Priroda je njihov dom. Ona im donosi vitalnost i energiju. Samo u prirodi se osjećaju mirno, spokojno i sigurno.

6. Postižu vrhunske rezultate - Ako odluče razvijati određene sposobnosti i talente, mogu postići najviše rezultate. Posebno u kreativnim projektima, umjetnosti i duhovnosti.

7. Izbjegavaju svaki vid agresije - Nikada ne započinju sukob, sporove, svađe. Odbijaju fizičko nasilje.

8. Sjajni su lideri - Znaju voditi, a ljudima odgovara njihova energija i izuzetno su poštovani.

Ako nađete najmanje šest znakova s gornje liste budite pažljivi sa svojim postupcima, odlukama, mislima, jer imate posebnu životnu misiju, da motivirate druge, napravite ovaj svijet boljim i ljepšim mjestom. To ne znači da morate napraviti neke krupne materijalne stvari, dovoljno je da svakog dana učinite jedno dobro djelo i stalno se razvijate - ovako ćete sigurno ispuniti svoju misiju i karmički zadatak.