Test osobnosti skida maske i ruši zidove koji blokiraju perspektivu te vas ujedinjuje s onim elementima vaše unutrašnjosti koji vas čine posebnima, donose određeni žar vašem djelovanju te ukazuju na snagu koja u vama tinja.

Udahnite, pogledajte samo na trenutak fotografiju, a zatim s izdahom zatvorite oči. Razmislite što ste prvo ugledali, a zatim i nastavljate li razmišljati o tom elementu ili vas misao vodi ka nekom drugom. Naime, moguće je djelovati kroz spoj različitih značenja, a svako od njih doprinosi vašem osobnom razvoju.

PTICA

Uzdiže se u visine, stabilno. Vlada svijetom koji je mnogima nedostupan i ne boji se istražiti nepoznato. Ako ste ugledali pticu te vas je ovaj motiv najviše privukao jasno je kako razumijete vlastitu ambiciju i težite uspjehu. Spremni ste hrabro zakoračiti na staze koje su pune neizvjesnosti jer se ne bojite izazova. Dapače, kroz njih rastete. Cijenite iskustvo te vam je potrebno unijeti sebe, osobnu dimenziju. Radije biste padali, borili se, nego išta dobili servirano. Vaše je oružje integritet u koji ulažete, a koji ostali uviđaju. Iskrena ste osoba, svjesna vlastitih slabosti, ali vaša kvaliteta leži u tome što ih se ne sramite već ih uporno i aktivno ispravljate. Znate kako vas očekuju visine, ali one zahtijevaju određenu žrtvu koju ste spremni podnijeti.

OBLAK

Možda ste pomislili kako oblak upućuje na sanjara, ali mnogo je više od toga. Premda nestaje, rasplinjava se, njegova se prisutnost ne može zanemariti. Poziva na kreativnost i slobodu djelovanja. S lakoćom se transformira u one oblike koji su drugima nezamislivi. Dok je nekima nedostižan, ostaje simbolom kretanja i duboke povezanosti s unutarnjim Ja. Znate se uzdignuti iznad situacije koja ne zaslužuje vašu reakciju, a teži provokaciji. Cijenite svoju slobodu iznad svega te shvaćate kako vaša snaga proizlazi iz ranjivosti. Ona vam nudi pogled u svaki segment vaših težnji, koje vas motiviraju i usmjeravaju. Znate se osloniti na intuiciju i vjerujete joj. Premda ste skloni iskusiti različite vještine te se u njima lako snalazite ako pripadaju vašoj zoni interesa, ne zadovoljavate se onime što nije dostatno vaše pažnje. Jer, vrlo se dobro poznajete i znate koliko zaslužujete.

ZRCALO

Ništa vas ne može zavarati. Lako čitate ljude jer svjesni ste svega što se oko vas događa. Vi uviđate sve. Znate svoju vrijednost i ona vas čini stabilnima. Naučili ste određene lekcije i niste ih zaboravili. Samo ih nastavljate nadograđivati. Znate kako ništa i nitko nije vrijedno vaše sreće, ako ne postoji reciprocitet. Gradite sebe svakodnevno i ne pristajete na kompromise. Jasno vidite liniju vlastite putanje i ništa vas ne može obmanuti ili natjerati na skretanje. Brzo se prilagođavate svakoj situaciji, a kako čitate ostale tako se ne suzdržavate s vremena na vrijeme zaviriti u sebe i upitati se kako postati boljom, kvalitetnijom osobom i kako kao takvi doprinijeti društvu u kojemu živite.