Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIDEO - MOĆNE ISCJELJUJUĆE TIBETANSKE MANTRE: Već jedno slušanje donijet će vam duboki mir

Postoje mantre za svaku čakru, svaki organ, emociju, za uspjeh, sreću, a za najpoznatije Om i Gayatri mantru vjerojatno ste čuli... U videu koji vam donosimo ukomponirano je 11 snažnih tibetanskih mantri za iscjeljenje

 Tibetanske mantre za iscjeljenje Izvor: Shutterstock

Mantra je čista esencijalna energija zvuka. Zvuk u svojoj najbitnijoj i najčistijoj manifestaciji ima beskonačan potencijal, stoga je recitiranje mantre način povezivanja i upravljanja vrlo specifičnim suptilnim energijama. Mantra je sanskrtska riječ, koja potječe iz drevne Indije, a znači: 'Sačuvati/izbaviti um'.

U tradicionalnoj tibetanskoj medicini, cilj iscjeljenja nikada nije jedna točka. Svaki organ ili određena točka tijela povezana je s mnogo različitih i međusobno povezanih točaka. Stoga, umjesto da se usredotoči samo na jednu točku, vjerojatnije da će se usredotočiti na deset točaka: glavno problematično područje i povezane točke, kao i rješavanje odnosa između tih točaka. U tibetanskoj medicini pretpostavlja se da, ako je bolest prisutna, postoji neki oblik temeljnog suptilnog energetskog poremećaja. Iscjeljivanje mantrama koristi energiju zvuka kako bi popravilo ovaj temeljni energetski poremećaj, liječeći korijenski uzrok, kao i povezane i perpetuirajuće čimbenike.

U videu koji traje sat vremena spojeno je 11 očaravajućih tibetanskih mantri, poslušajte i prepustite se njihovom iscjeljujućem zvuku: 

Tibetan Healing Mantras -Dewa Che ( One Hour)
Izvor: Youtube

Izdvojeno za vas...

Najnovije